SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

МИНИ ПОСТЕР УЗ МАРТОВСKИ „СРПСKИ ПЧЕЛАР“Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.527

На унутрашњим странама одвојиве омотнице за мартовски број часописа „Српски пчелар“ штампан је мини постер „ЗЛАТА ВРЕДАН – НАШ МЕД“ са логом бренда „НАШ МЕД“.

На постеру је медведица са медведићима, а познато је да је медвед одувек сматран симболом снаге и издржљивости. Зато и не чуди што ова животиња заузима почасно место у многим митовима и легендама широм света. У митологији, медвед је довођен у везу са Велесом, богом пашњака, поља и шума, па је самим тим лако закључити да је медвед уживао улогу шумског цара. Једна од легенди је да назив медвед потиче од речи мед и вед (вид) – што је у преносном значењу – онај ко види (воли) мед. Друга легенда каже да је реч вед заправо од речи вод (води), тј. да медвед „води ка меду“. 

Пажљивим скидањем омотнице, читаоци ће добити прелеп мини постер, који могу да ураме и да буде им декорација просторије, пригодан поклон купцу или драгој особи и истовремено афирмација бренда „НАШ МЕД“.

Наставићемо са штампањем мини постера, са одабраним темама и убудуће. Зато искористите прилику и учланите се у СПОС и претплатите на часопис „Српски пчелар“ до 25. фебруара и обезбедите јануарски и фебруарски број часописа, који ће вам бити послат у мартовски број www.spos.info/za-uclanjenje-do-25-februara-dostampavamo-casopis-za-januar

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien