SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

„НАШ МЕД“ У БЕОГРАДУ НА ВОДИDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 4.180

Погон за прикупљање и пласман меда пчелара СПОС-а „НАШ МЕД“ доо отвара малопродајни пункт у Тржном центру GALERIJA BELGRADE у Београду на води од 2. јануара 2021. године!

Тржни центар галерија представља најпрестижнију балканску дестинацију за куповину, гастрономију и забаву. 

Данас је потписан уговор о закупу простора за штанд од 2. јануара 2021. године. Захваљујемо се менаџменту ТЦ Галерија на изванредном професионализму и израженој вољи да нам изађу, као стартапу примарних пољопривредних произвођача, у сусрет по многим питањима!  

Погон „Наш мед“ и ИО СПОС-а сматрали су да је неопходно да Погон што пре постане доступан купцима кроз малопродају, те смо одлучили да то учинимо најпре на највећем српском тржишту а то је Београд.

У примарној понуди имаћемо цветни (мешавина липовог и сунцокретовог меда), планински ливадски и багремов мед. Радимо на томе да понудимо и липов мед у догледно време, можда и на самом старту ако будемо успели. 

Изабрана локација је дефинитивно најпрестижнија у читавој Србији, налази се на свега 150 м од Куле Београд. Галерија је са Кулом Београд, будућим симболом престонице, повезана пешачким мостом. Штанд ће се налазити поред ресторана Новак, у приземљу тржног центра, окренут ка Сава Променади и тераси над реком. 

Штанд има 6 квадратних метара, и изгледаће слично као на слици, уз незнатне измене и додатке у габаритима (додатни простор за складиштење меда и пчелица за сликање са децом): 

Ево и тачне локације штанда у кратком филму, најпре иде штанд за продају станова у Београду на води, до њега је стабло дрвета, а на пар метара од дрвета ка улазу број 5 у Галерију налазиће се и наш штанд: 

Ево и макете како ће изгледати однос Куле Београд и Тржног центра Галерија, када Кула Београд ускоро буде завршена: 

Иначе, Галерија је највећи тржни центар у Србији, са укупно 300.000 квадратних метара. Простор предвиђен за издавање закупцима је 93.000 квадрата. Поред нових, у Галерији су присутни и брендови који већ постоје на домаћем тржишту, али у својим премијум издањима.
Потпуно јединственом доживљају куповине доприноси и иновативни програм лојалности „Мој Београд“, који омогућава својим члановима да купују, једу или се забављају у Галерији, а да истовремено сакупљају бодове који им доносе попусте за наредне куповине. Већи број бодова значи и напредак кроз нивое, чиме ће време проведено у Галерији бити узбудљивије, а погодности још значајније.
Без обзира на ниво чланства, сваки пут кад посетите Галерију, кроз апликацију освајате „Огреби и освоји“ срећку. Преласком прста преко е-срећке, откривате неки од попуста или погодности попут присуства отварању продавнице или премијери новог филма.
Галерија једном месечно припрема поклон изненађења за своје сребрне и златне чланове – то може бити попуст, позив на ексклузивно представљање нове колекције, услуга стилисте или други бенефит који ће од куповине начинити незаборавно искуство. Златни чланови, поред свих набројаних погодности, једном годишње добијају и специјални, персонализовани рођендански поклон.
Осим програма лојалности и импресивне величине, Галерију од стандардних тржних центара разликује и површина намењена Ф&Б понуди. Чак 20 одсто укупне површине предвиђено је за ресторане и кафиће, што је четири пута више од стандарда на домаћем тржишту. Већина локала за гастрономске ужитке налази се у делу који гледа на Сава Променаду и реку, како би доживљај за посетиоце био потпун. Ту је наравно и забава, између осталог најсавременији CINEPLEXX на чак 4.000 квадрата, са девет сала у којима има укупно више од 1.700 места. CINEPLEXX Галерија први пут у Србију доноси ИМАX®, потпуно јединствен систем, који се састоји од низа нових технологија, почев од ИМАX® камере, филмског формата, специјалног пројектора и на крају саме биоскопске сале.
За посетиоце је обезбеђено 3.600 паркинг места, на шест надземних и два подземна нивоа, што представља изванредан однос између броја паркинг места и површине објекта.
Kров тржног центра такође је до сада невиђена атракција. То је најзеленији кров у граду, где је 60% укупне површине под зеленилом, а овај део објекта намењен је релаксацији, спорту и уживању у погледу на град.
Екстеријером, којим доминирају камен и стакло, Галерија се идеално уклапа у амбијент уз реку. Свака улица и трг у Галерији дизајнирани су у посебном стилу – постоје улице које су инспирисане старим београдским улицама, па су фасаде, расвета и улични мобилијар урађени у маниру какав се среће у Kнез Михајловој, док су, пак, друге улице уређене у модерном стилу. Цела Галерија је инспирисана духом Београда.
Још једна ствар којом се Галерија издваја је јединствена ЕТФЕ купола, једна од највећих у Европи. Реч је о материјалу који пропушта дневну светлост у унутрашњост, па, у комбинацији са фасадама, мобилијаром и плочницима, посетиоци имају утисак куповине на отвореном. ЕТФЕ је, иначе, први пут коришћен за израду фасаде Натионал Аqуатицс Центра у Пекингу, а затим и за чувену ALLIANZ Арену у Минхену. ЕТФЕ мембрана има 1% тежине стакла, а много је бољи термоизолатор. На куполи и крововима изнад коридора Галерије постављено је 15.000 м2 ЕТФЕ мембране.
Укупна површина „улица“ у Галерији износи 34.000 м2. У тржном центру посетиоцима је на располагању 50 покретних степеница. Ако желите да обиђете улице у целом тржном центру, морате да прошетате 5 километара. И поред ових раздаљина, посетиоци су у сваком тренутку удаљени од најближе тачке вертикалне навигације (степенице, покретне степенице, лифтови) највише 50 метара.
Идејно решење за Галерију радио је престижни архитектонски студио Callison РТKЛ из Лос Анђелеса, који стоји иза пројеката као што су Kолумбија центар у Сијетлу и Fashion show, највећи шопинг мол у Лас Вегасу. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien