SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

НЕИСПРАВАН МЕД ФИРМЕ АЗА И У ЛИДЛУDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.863

Како поуздано дојавом сазнајемо, фирма АЗА пласирала је неисправан мед и у Лидлу, а не само у Меркатору како смо објавили претходних дана (ОВДЕ).

Наиме, дојава јасно говори да је јавни тужилац поднео оптужни предлог против фирме АЗА из Старих Лединаца код Новог Сада, са предлогом да се окривљено правно лице и окривљено одговорно лице фирме АЗА осуде по закону, јер су утврђене неисправности код ливадског и багремовог меда пласираног у објекту Лидл. Рецимо, између осталог већ углавном познатог јавности, утврђено је да пласирани багремов мед уопште није багремов, већ полифлорни мед.

Ми ПОУЗДАНО знамо да је ова дојава тачна, али ако било који актер овог догађаја буде тврдио да то није тачно, нека за то поднесе доказе и радо ћемо их објавити и извинити се, мада знамо да се то неће десити.

Фирму АЗА позивамо да се изјасни зашто и даље наставља да у промет ставља неисправан мед?

Оне који пласирају овакав мед, иако су информације о бројним утврђеним честим неправилностима код меда ове фирме јавно доступне, питамо зашто настављају да пласирају такав у најмању руку сумњив мед, који мало – мало па буде неисправан у маркетима? Молимо вас да подигнете ниво поштовања својих потрошача. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien