SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

OBILAZAK RADOVA NA GRADNJI POGONA IZ KABINETA PREDSEDNICE VLADE



Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.617

Danas je radove na izgradnji Pogona u Rači, obišla savetnica u Jedinici za implementaciju strateških projekata kabineta predsednice Vlade, gospođa Maja Bojović.

Cilj obilaska je bio da se sagleda obim do sada obavljenih radova i proceni datum završetka radova. Pored radova na izgradnji Pogona, okupljeni su obišli i dvorac u Rači koji se nalazi preko puta Pogona (detaljnije OVDE) a obilasku je prisustvovao i potencijalni investitor, direktor kompanije CG Foods Europe d.o.o. gospodin Vipin Vihari Pangeni iz Nepala, koji razmišlja o investiciji u dvorac u turističke svrhe. Videćemo da li će do toga na kraju i doći. Inače, otvaranjem fabrike u Rumi, čiji je direktor gospodin Vipin Vihari Pangeni, kompanija CG Corp Global započela je svoje poslovanje u Evropi. Inače, vlasnik te kompanije je prvi nepalski milijarder Binod Čodri, koji se nalazi i na Forbsovoj listi milijardera. 

Sa gospođom Bojović je razgovarano o svim aspektima gradnje fabrike. Ona je izrazila zadovoljstvo postignutim, ali i naglasila izvođačima radova da u narednom periodu treba da ubrzaju radove, čim vremenske prilike budu dozvolile. 

Zahvaljujemo se gospođi Maji Bojović na današnjem obilasku radova, kao i na svestranoj podršci koju nam predsednica Vlade Ana Brnabić i ona pružaju od početka. 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien