SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ODRŽAN 12. MEĐUNARODNI SAJAM MEDA I VINADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.132

Dana 11. i 12. maja 2017. godine, održan je Dvanaesti medjunarodni sajam meda i vina u Negotinu sa rekordnim brojem izlagača i posetilaca.

Prema evidenciji organizatora, bilo je preko stotinu izlagača iz cele Srbije ali i iz susednih zemalja. 

Što se tiče pčelarstva, bilo je preko 30 izlagača pčelarske opreme i 12 izlagača meda i pčelinjih proizvoda.

Jedan broj izlagača je došao a prethodno se nije prijavio organizatoru. Nekoliko izlagača su se prijavili, a nisu došli na izložbu.

Svi prijavljeni, koji se nisu odazvali a nisu se javili organizatoru i opravdali nedolazak, na narednom Sajmu neće moći da učestvuju.

Svi koji na naredni sajam budu došli, a prethodno nisu podneli pismenu prijavu organizatoru, neće moći da učestvuju na Sajmu.

Jedan broj izlagača, postavljao se na mesto samovoljno.

Jedan  broj  izlagača parkirao je svoja vozila na nedozvoljenom mestu.

Na narednom Sajmu, nadležne inspekcije kontrolisaće sve izlagače, bez izuzetka po svim oblastima i svi izlagači moraju ispunjavati sve zakonske norme.

Zaustavljanje i parkiranje vozila kontrolisaće nadležne službe i preduzimati zakonske mere.

Svim izlagačima, koji su bili korektni prema organizatoru, a to je bila ogromna većina, se zahvaljujemo i pozivamo da opet dodju a onima koji  neće  da poštuju  proceduru (a to je bio mali broj) preporučujemo, da traže druge sajmove gde mogu samovoljno da se ponašaju.

Zbog problema koje pojedini izlagači prave, na narednom sajmu biće uvedena  kotizacija  za učešće na sajmu koju odredi organizator.

Predsednik DP „Hajduk Veljko“, Negotin

Slavko Luković

 

 

 

 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien