SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ODRŽAN NOVI SASTANAK SAVEZA ZA HRANU I POLJOPRIVREDUDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.071

U četvrtak popodne održan je novi sastanak Saveza za hranu i poljoprivredu pri NALED-u, koji je bio izuzetno sadržajan i koristan.

Sastanak je bio izuzetno koristan. Razgovaralo se o novom Zakonu o bezbednosti hrane i predlozima za izmenu  njegovog nacrta. Posebno je bila interesantna tačka vezana za nove procedure rada svih inspekcija, koje su izuzetno interesantne i korisne, i nadamo se da će dovesti do kvalitetnijeg i odgovornijeg inspekcijskog nadzora. Ono što je po tom pitanju moglo da se čuje, izuzetno ohrabruje i daje nadu da će inspekcije iz dana u dan morati da rade sve bolje i kvalitetnije. 

NALED je još jednom opravdao sva naša očekivanja svojim pregalačkim radom na osnivanju (OVDE) i funkcionisanju Saveza za hranu i poljoprivredu. 

Predsednik SPOS-a iskoristio je priliku da porazgovara sa predstavnikom koji zastupa Bambi u Savezu za hranu i poljoprivredu, vezano za aferu pokušaja isporuke neispravnog meda njihovoj kompaniji, od strane firme AZA d.o.o. iz Starih Ledinaca kod Novog Sada, gde je preneo sva saznanja SPOS-a i dao predloge kako da se problem dugoročno reši, što je kasnije preneto direktoru i ostalima iz menadžmenta koncerna Bambi. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien