SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE ODBORA ZA ZAŠTITU PČELA SPOS-aDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.023

Danas je u SPOS-u održana konferencija za medije Odbora za zaštitu pčela SPOS-a (OVDE), u saradnji sa Upravom za zaštitu bilja Ministarstva poljoprivrede i portparola Ministarstva poljoprivrede gospodina Igora Grabeža.

Ministarstvo poljoprivrede obezbedilo je medijsku pokrivenost, TANJUG je već preneo najvažnije informacije, koje će preuzeti brojni mediji, a naredne nedelje zakazano je gostovanje u poljoprivrednoj emisiji Uroša Davidovića. Direktor Uprave za zaštitu bilja obezbedio je podršku, ali lično nije mogao da prisustvuje konferenciji iz zdravstvenih razloga. 

Izjavu za TANJUG u ime prisutnih dao je predsednik SPOS-a, i naglasio da je dogovor SPOS-a i nadležnih državnih organa iz septembra 2015. godine ispoštovan, te da je SPOS-ov Odbor za zaštitu pčela u saradnji sa nadležnim organima i SPOS-ovom advokatskom kancelarijom, uspešno radio na rešavanju terenskih problema pčelara SPOS-a. 

Evo kratke vesti koju je preneo TANJUG, pogledajte je OVDE, a vest koju preuzimaju mediji je daleko šira, pa ćemo ostale informacije čitati u drugim medijima, pošto se na sajtu TANJUG-a ne objavljuje cela vest. 

Nakon konferencije, Odbor za zaštitu pčela održao je svoj sastanak na kome su, u prisustvu predsednika i zamenika predsednika SPOS-a, razmatrane moguće aktivnosti Odbora u narednom periodu. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien