SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ODRŽANA ZAJEDNIČKA KONFERENCIJA ZA MEDIJE UPRAVE ZA ZAŠTITU BILJA I SAVEZA PČELARSKIH ORGANIZACIJA SRBIJEDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.724

Juče je u zgradi Uprave za zaštitu bilja Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine (SIV 3) održana zajednička konferencija za medije Uprave za zaštitu bilja i Saveza pčelarskih organizacija Srbije, što je jedan segment dogovora postignutog u septembru prošle godine sa Upravom za zaštitu bilja na Saboru predsednika društava i udruženja članica SPOS-a.

Praktično time je zaokružen ceo dogovor, i Uprava za zaštitu bilja je ispunila sve dogovorene mere koje su usvojene na spomenutom Saboru predsednika 29. 9. 2015. godine. U dogovoru sa šefom fitosanitarne inspekcije Republike Srbije gospodinom Nenadom Milojevićem saradnja sa Savezom pčelarskih organizacija Srbije se nastavlja, došlo je do određenih razmena ideja i o daljim zajedničkim akcijama tokom cele poljoprivredne i pčelarske sezone. Od strane Odbora za zaštitu pčela Saveza pčelarskih organizacija Srbije, Upravi za zaštitu bilja upućene su sve pohvale za dosadašnju izvrsnu saradnju, kao i za usvojenu novu proceduru saradnje između pčelara, fitosanitarne i veterinarske inspekcije. Od strane Uprave za zaštitu bilja dobili smo ogromne pohvale za akciju „Svima da rodi“, koja je, pored svoje jasne poruke celoj javnosti, dodatno motivisala sve aktere poljoprivredne i pčelarske proizvodnje na rad u razvijanju dalje saradnje.

Konferenciji za štampu su ispred SPOS-a prisustvovali zamenik predsednika SPOS-a Milutin Petrović, i predsednik Odbora za zaštitu pčela Saveza pčelarskih organizacija Srbije, Dejan Marković.

Dejan Marković

Odbor za zaštitu pčela Saveza pčelarskih organizacija Srbije

 

 1Ja u upravi 1Nenad M 1Nenad Milojević

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien