SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

PANAIRI I KATËRT I BLETARISË SË BALLKANIT JUGLINDORDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 569

PANAIRI I KATËRT I BLETARISË 

SË BALLKANIT JUGLINDOR

ME PJESËMARRJE NDËRKOMBËTARE

(Maqedonia, Shqipëria, Bullgaria, Greqia, Republika Sërpska, Turqia, Mali i Zi)

Promenada pranë Sallës së Sporteve të qytetit të Vranjës

Data: 11 Shtator 2021

Orari i punës: 9-19 orë

 

 

99 EKSPOZUES

HYRJE FALAS PËR TË GJITHË

PARKIM FALAS PËR EKSPOZUESIT DHE VIZITORËT

 

 

PROGRAMI I PANAIRIT:

 

09:00-19:00 Ekspozitë shitëse

10:30-11:00 CEREMONIA E HAPJES SË PANAIRIT.

– Kryebashkiaku i Vranjës Sllobodan Millenkoviq

              – Nebojsha Stanojeviq, Kryetari i Shoqatës për Bimët Medicinale „Dr. Jovan Tucakov“, Sokobanjë 

– Kryetari i SHOBS-së Dr. Med. Rodolub Zhivadinoviq

              – Zëvendëskryeministri i qeverisë së Serbisë dhe Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Menaxhimit të Ujërave, Branisllav Nedimovi

11:00-11:15 PROGRAM KULTUROR DHE ARTISTIK

11:15-11:45 NJË VIT PUNE I IMPIANTIT PËR MBLEDHJEN DHE VENDOSJEN E MJALTIT TË BLETARËVE TË SHOBS-së „NAŠ MED“ doo, PËRVOJAT dhe PLANET

              – Menaxhimi i Impiantit

11:45-13:15 tema: „TEKNIKA E BLETARISË NË KUSHTET E NDRYSHIMEVE KLIMATIKE: MËNYRA E PËRGATITJES, PËRZGJEDHJES DHE SHFRYTËZIMIT TË DUHUR TË KULLOTËS PËR BLETËT VARROA

              Lektor: Dr. med. vet. Zllatko Tomlanoviq, Zagreb, Kroacia, bletar profesionist dhe kreu i Departamentit të Këshillimit për Bletarinë, Ministria e Bujqësisë e Republikës së Kroacisë

19.00 Mbyllja formale e panairit dhe ekspozitë shitëse

– Përfaqësuesi i Qytetit të Vranjës do të japë letra mirënjohjeje për të gjithë pjesëmarrësit, si edhe diploma për stendën më të bukur dhe ekspozuesin më të largët

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien