SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

PČELARI, „VI STE FALSIFIKATORI“!!! NISTE ZNALI?Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 10.319

Poslednji broj Tabloida „otvorio je oči“ pčelarskoj javnosti Srbije! Čuveni dr vet. med. Miroslav Stojšić, ustvrdio je kako „maltene SPOS stoji“ iza falsifikata meda „učeći“ pčelare da daju „šećer“ pčelama, i da predsednik SPOS-a „sprečava“ inspekciju da kontroliše pčelare, već „šalje“ inspektore konkurenciji.

To što je SPOS poznat po tome da stalno promoviše u svom časopisu pčelarenje bez šećera, i što se godinama teškim naporima bori protiv falsifikata meda, i što je nedavno inspekcija kontrolisala najveću PČELARSKU izložbu na Tašmajdanu gde od 84 uzorka samo 4 nisu odgovarala Pravilniku a o rezultatima u trgovinama pisali smo već na sajtu SPOS-a, to naravno nema veze, jer „gospodin Stojšić“ sve zna, on je divni izvor „informacija“ Tabloidu za sve ovakve nakaradne teorije… OVO JE BRUKA I SRAMOTA DRŽAVE SRBIJE KOJA DOPUŠTA DA JEDAN TAKAV ČOVEK VIŠE OD DECENIJE DEZINFORMIŠE SRPSKU JAVNOST i nanosi štetu jednoj od najperspektivnijih grana poljoprivrede. 

Inače, za „zaboravne“, dr vet. med. Miroslav Stojšić je penzionisani radnik Uprave za veterinu, koji je poznat po tome kako u medijima dezavuiše kvalitet meda pčelara Srbije (OVDE i OVDE). Moraćete sami da pogodite moguće motive. 

Valjda bi građani trebali na osnovu takvih tekstova da zaključe da je med kod pčelara LOŠ I PUN ANTIBIOTIKA, a u trgovinama „divan“ i „kontrolisan“. E pa, neće biti. 

Po nama je ovakav tekst NAJBOLJI dokaz da je proces kontrole kvaliteta meda na tržištu pokrenut u PRAVOM SMERU (OVDE), i da se „ugroženi“ hvataju za bilo koju slamku, samo da ne bi „nadrljali“, kako lepo figurativno piše u poslednjem pasusu teksta u Tabloidu. 

SPOS daje podršku državi da bez ustručavanja od ovakvih „namenskih“ tekstova, sprovede kontrolu kvaliteta meda DO KRAJA, sve dok se i poslednja tegla neispravnog meda ne ukloni sa tržišta! A da davaoca dezinformacija konačno PROCESUIRA zbog uznemiravanja javnosti i plasiranja netačnih informacija. 

Tekst objavljen u Tabloidu sledi, a o pčelarstvu se piše nakon brojnih drugih neistina, tek u poslednja dva pasusa: 

TABLOID

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien