• 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ПОГОНУ „НАШ МЕД“ ИДЕ САВ ПРИХОД ОД КОТИЗАЦИЈЕ СА ИЗЛОЖБЕ У МЛАДЕНОВЦУDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 577

Друштво пчелара „Космај“ Младеновац  је 25. и 26. септембра одржало двадесету јубиларну манифестацију „Дани пчеларства“.

Читав догађај, изложба пчелињих производа и пригодан културно уметнички програм младеновачких кудова и певачких група је одржан традиционално у централном градском парку.

Свој допринос у учешћу на манифестацији су дали цвећари Младеновца и удружење произвођача традиционалних производа. Док су национални и локални медији све то забележили оком камере. 

Са стажом од двадесет година присутности, постали смо у пољопривреди и  култури део Младеновца. Као такви препознати од стране локалне самоуправе настављамо заједнички рад на унапређивању пчеларства и употребе пчелињих производа на територији наше општине.

Младеновчани су традиционло куповали производе од познатих пчелара и добијали су информације о начину употребе и самим дејствима пчелињих производа на имуни систем, што им је сада јако потребно.

Испред СПОС-а манифестацији је присуствовао заменик председника СПОС-а Радивоје Стојановић који је пчеларима уручио пехаре за освојено прво, друго и треће место на изложби пчелињих производа. Пчелари су тада искористили прилику да из прве руке добију информације о тренутним активностима СПОС-а и нашег погона „Наш мед“.

По одлуци ИО Д.П. „Космај“ приход од котизација учесника манифестације у висини од 10.000 динара биће уплаћен погону „Наш мед“.

Игор Станковић

Друштво пчелара „Космај“ Младеновац

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien