SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

POKRENUT NOVI SAJT SPOSDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 3.787

Nakon 6,5 godina funkcionisanja dosadašnjeg internet sajta, SPOS je izradio novu moderniju verziju sajta, koja je danas pokrenuta.
Sajt je u mnogome modernizovan i opskrbljen novim funkcionalnostima. Pre svega, sajt više nije u celosti dostupan svim zainteresovanima, već su delovi sajta rezervisani isključivo za članove SPOS-a, koji se mogu ulogovati korišćenjem svoje šifre i kontrolnog koda sa ID članske karte članova SPOS-a, koju su u prethodnih godinu dana dobili svi članovi SPOS-a. Oni koji su se tek nedavno učlanili, i još uvek je nisu dobili, dobiće je u najskorije vreme.
Vesti koje nisu svima dostupne u celosti, već samo članovima, odnosiće se pre svega na informacije bitne za članstvo u SPOS-u, za ostvarivanje svojih prava pred državom i drugim organima (uputstva za konkurisanje, procedure žalbi, zajednički nastup ka nadležnima…) i slično. Jednostavno, SPOS više ne može da troši svoje resurse na nečlanove.
Napominjemo članovima SPOS-a da je apsolutno zabranjeno da informacije sa zaštićenog dela sajta prosleđuju trećim licima (nečlanovima), jer time čine težak prekršaj pošto neovlašćeno distribuiraju intelektualnu imovinu SPOS-a, i takvi ispadi biće najpre prijavljivani Upravi za visokotehnološki kriminal MUP-a Srbije, jer se radi o krađi, a nakon toga će nadležni organi propisivati odgovarajuće kazne, a takođe će vinovnik biti procesuiran shodno Statutu SPOS-a. Jer, novac od članarine (izražen kroz aktivnosti SPOS-a) može se plasirati samo članovima SPOS-a. Informacije o akcijama od opšteg interesa biće javno dostupne.
Nakon ulogovanja na sajt, članovi SPOS-a moći će da pristupe kompletnim vestima i informacijama.
Takođe, ulogovani članovi SPOS-a imaju direktan pristup Maloprodajno berzi meda i Velikoprodajnoj berzi meda. Na obe berze će sada članovi moći samostalno direktno da postavljaju svoje ponude u okviru svog profila. Ponude na Maloprodajnoj berzi meda ostaju aktivne zauvek, ali nisu vidljive potrošačima koji dođu na sajt u godini kada neko nije član SPOS-a (od 1. januara do 31. decembra te godine). Kada se neke naredne godine pčelar ponovo učlani, njegova ponuda ponovo postaje vidljiva potrošačima. Što se tiče ponuda na Velikoprodajnoj berzi meda, one su aktivne 3 meseca nakon postavljanja, nakon čega se brišu. AKo za ta tri meseca niste prodali med, ponudu morate ponovo postaviti.
Ako imate bilo kakve nedoumice u vezi korišćenja sajta, obratite se mejlom na [email protected]

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien