SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

POMOZITE KANDIDATURU SRBIJE ZA DOMAĆINA KONGRESA APIMONDIJE!Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.918

U periodu od 16. do 18. maja, Srbija se kao destinacija predstavlja na najvećem sajmu kongresnog turizma IMEX u Frankfurtu. Imajući u vidu da je SPOS kandidovao Srbiju kao destinaciju za organizovanje Svetskog pčelarskog kongresa APIMONDIA 2021, zahvaljujući svesrdnoj podršci Kongresnog biroa Srbije, tema ovogodišnje prezentacije Srbije u Frankfurtu biće MED.

Sajam okuplja najznačnajnije svetske organizatore kongresa, a cilj je da se Srbija predstavi na jedan interesantan i nesvakidašnji način. SPOS blisko sarađuje sa Kongresnim biroom Turističke organizacije Srbije koji organizuje čitav nastup Srbije u Frankfurtu. Posebnu zahvalnost na ovakvoj vrsti podrške, dugujemo direktoru Kongresnog biroa gospodinu Igoru Kovačeviću. Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama uspeti da dobijemo domaćinstvo ovog prestižnog kongresa! 

Ideja je da se med i med sa saćem ponudi klijentima da probaju na jedan zanimljiv i neobičan način! 

 

Zato pozivamo sve pčelare SPOS-a da nam pomognu, pre svega u obezbeđivanju meda u saću za prezentaciju i degustaciju na više načina. 

Znači, svi pčelari koji hoće da pomognu, potrebno je da se jave SPOS-u na mejl [email protected] i prijave sebe za učešće u ovoj akciji podrške kandidaturi SPOS-a i Srbije za domaćina Svetskog pčelarskog kongresa APIMONDIA 2021. 

Pomoć se ogleda u tome da je potrebno da u prijavi navedete koliko ramova sa izgrađenim devičanskim saćem bez satne osnove, želite da pripremite tokom predstojeće, nadamo se odlične, bagremove paše. Vaša obaveza je da navedete u prijavi broj ramova, a da tokom bagremove paše u vaše košnice stavite toliki broj NOVIH NEKORIŠĆENIH ramova bez satne osnove, i da ih poklonite Kongresnom birou Srbije radi prezentacije u Frankfurtu. 

Unapred se zahvaljujemo svim pčelarima dobre volje koji žele da na ovaj način pomognu kandidaturu za domaćina Kongresa Svetske pčelarske federacije APIMONDIA! 

Imena onih koji budu pomogli biće javno objavljena, i na poklon od SPOS-a dobiće jednu pčelarsku knjigu. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien