SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

POZIV PČELARIMA KOJI IMAJU PČELARSKA VOZILA KOJA NE MOGU DA REGISTRUJUDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 4.751

Radi rešavanja problema registracije pčelarskih vozila koja se trenutno ne mogu registrovati jer je kroz godine zaturen prvobitni atest vozila, u Agenciji za bezbednost saobraćaja dogovoreno je da napravimo bazu podataka o takvim vozilima, kako bismo pred nadležnima zajedno mogli uspešnije da se borimo za ta vozila i da brojem vozila konkretizujemo problem i ukažemo na hitnost njegovog rešavanja, iako na to ukazujemo godinama unazad, ali nadležni do sada nisu adekvatno reagovali, dok se sada situacija značajno promenila.

Znači, neophodno je da najkasnije do 15. decembra SPOS-u na mejl [email protected] dostavite podatak o broju i vrsti vozila koje ne možete registrovati zbog gubljenja atesta. 

Pored osnovne informacije da imate takvo vozilo, upišite i: Ime i prezime vlasnika vozila, adresu, broj telefona, tip vozila, godinu prve registracije kao pčelarskog vozila (ako znate), kao i ostale podatke koje smatrate važnim. 

TAKOĐE, na isti mejl pošaljite i podatke o vozilima koja ne možete da registrujete iz nekog drugog razloga, i navedite taj drugi razlog. 

Takođe, što se tiče priključnih vozila, treba naglasiti još jednom da atest nije neophodan za priključna vozila koja su prvi put registrovana pre kraja 2012. godine (preciznije, pre 12. februara 2013), što važi samo za vozila koja su bila DOBILA POSEBNU TABLICU, ali ne i za vozila koja su ostala na takozvanoj trećoj tablici, tj. koja su poslednji put registrovana dok je još uvek postojala treća tablica, a nikad nisu dobila svoju sopstvenu tablicu po novim propisima, već su ostala zauvek neregistrovana. Za takva vozila, javljate se direktno tehničkom pregledu a ne Agenciji za bezbednost saobraćaja. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien