• 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ПРЕДЛОЖЕНИ НОВИ МИНИСТРИ ЗАДУЖЕНИ ЗА ПОЉОПРИВРЕДУDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.661

Данас је мандатарка Ана Брнабић објавила предлог имена нових министара у новој Влади Републике Србије, која ће бити изабрана предстојеће недеље.

Што се тиче Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, за министра је предложен досадашњи министар Бранислав Недимовић, човек који је заједно са мандатарком Аном Брнабић, у претходном периоду показао како се треба подржавати пчеларство. Без њих двоје, наш Погон још увек не би прорадио и донео оволике бенефите српском пчеларству, и то већ кроз 24 часа након почетка рада, јер је само толико времена требало да и други пакери меда подигну своје откупне цене меда и коначно их, после много година, ускладе са тржишним. 

Отвара се и ново министарство, Министарство за бригу о селу, за министра је предложен Милан Кркобабић.

Прехрамбена индустрија је из Министарства привреде пребачена под ингеренцију Министарства пољопривреде. 

Честитамо великом пријатељу пчеларства, мандатарки Ани Брнабић, као и предложеним министрима и надамо се доброј будућој сарадњи, не мањој од оне на досадашњем нивоу, а сигурни смо да ће доћи до знатног даљег унапређења! На нама је само да останемо јединствени и добро организовани, то је оно што држава захтева – озбиљан рад и труд, и онда хоће да помогне онима који помажу сами себи!
СПОС је јединствена организација у пољопривреди Србије, за 19 дана навршавају се 123 године нашег постојања, а ми смо све јачи и организованији из дана у дан. Такви морамо да останемо, да оставимо по страни све наше потенцијалне међусобне несугласице, и да се још чвршће окупимо око заједничких интереса, а од државе да тражимо да нам помогне да их у потпуности остваримо, јер се ради о интересима који се у потпуности поклапају са државним интересима, јер нам је срце чисто а пчеларство идеално за даљи развој Србије уз озбиљну организацију. Будите део озбиљних организатора, учланите се у СПОС, да заједно идемо даље! 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien