SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ АЛЕКСИНАЦ ПОСЕТИО ПЧЕЛАРЕDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 762

Председник општине Алексинац Далибор Радичевић и руководилац Одсека за пољопривреду општине Алексинац Слађана Милетић, посетили су данас после подне један од пчелињака Срђана Станојевића у селу Грејач.

Срђан Станојевић из Житковца је пчелар са највећим бројем кошница на територији општине Алексинац, гаји око 200 пчелињих заједница у Фараровим кошницама. 

Госте је дочекао домаћин са супругом, у присуству председника Савеза пчеларских организација Србије др мед. Родољуба Живадиновића. 

Разговарано је о резултатима пчеларске године која је иза нас, као и о начину додељивања субвенција пољопривредницима на територији општине Алексинац из општинског буџета. Председник општине Далибор Радичевић добио је принципијелне предлоге око формирања начина расподеле средстава наредне године, а тек ће се на том плану разговарати и са другим пољопривредницима општине Алексинац. 

Захваљујемо се председнику општине који је на почетку свог мандата изразио жељу да обиђе и чује што више пољопривредника са територије наше општине, како би лично дошао до информација шта им је најпотребније како би се пољопривреда даље успешно развијала. Како председник општине лепо каже, Алексинац је пољопривредна општина, за коју бисмо сви волели да буде и индустријска, те је по том питању на најбољем путу, и свим гранама привреде треба посвећивати дужну пажњу. 

Желимо му успешан мандат председника општине! 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien