SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

PRELAZ SA VIP NA MTS MOBILNU MREŽU ZA PREDSEDNIKE DRUŠTAVADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.368

IO SPOS-a doneo je odluku da se VIP mobilni operater zameni MTS mobilnim operaterom, od kog su dobijene značajno povoljnije tarife i drugi uslovi.

 

Poštovani predsednici osnovnih pčelarskih organizacija članica SPOS-a, 

Dana 10. jula 2018. godine IO SPOS-a doneo je odluku o prelasku sa VIP mreže na MTS mrežu.
Razlozi za promenu operatera mobilne telefonije su značajna ušteda u mesečnom i godišnjem izdvajanju, a pruža neverovatne pogodnosti i poboljšanja usluga u odnosu na dosadašnju ponudu.
Naime, svi predsednici onih pčelarskih organizacija koje su na to stekle pravo prethodnih godina ili će steći pravo ubuduće – dobiće nove zamenske kartice, ali će zadržati isti, dosadašnji broj telefona (znači, brojevi telefona se ne menjaju), samo će on biti u okviru MTS mreže (prevođenje brojeva u MTS i prelaz na novu mrežu biće obavljen u noćnim satima, da bi problema bilo što manje).

Pošto je bilo žalbi da dobijani mobilni uređaji nisu bili adekvatni (a nema načina da se obezbede bolji iz realnih izvora), te da ih je manji broj predsednika društava koristio, već je koristio neke druge sopstvene telefone, doneta je odluka da se mobilni uređaji za predsednike više ne nabavljaju i tako baca novac, već da se na ime toga izdejstvuje ZNAČAJNO bolja tarifa kod mobilnog operatera, što je u pregovorima i postignuto! Oni koji žele da i dalje koriste postojeće telefone, dobiće kodove za dekodiranje telefona i korišćenje kartica drugih mreža (u ovom slučaju MTS). 
 
Suština ostvarenih pogodnosti je sledeća: 
Svaki predsednik društva koji ima SPOS karticu moći će, umesto 1000 minuta razgovora sa drugim predsednicima društava članica SPOS, kako je bilo do sada, ubuduće da razgovara NEOGRANIČEN BROJ MINUTA sa bilo kojim SPOS pretplatničkim brojem, a tu su uključeni (što do sada nije bio slučaj) i stručna služba SPOS-a i IO SPOS-a! 
Predviđeno je 100 besplatnih SMS poruka u okviru tarife, koje do sada uopšte nisu bile uračunate u pretplatu,
Predviđeno je i 100 MB brzog interneta, koji do sada nije bio uračunat u pretplatu, a nakon istrošenih 100 megabajta brzog interneta, aktivira se sporiji internet koji je besplatan. 
Novim ugovorom predviđeno je 200 dinara kredita bez PDV za pozivanje brojeva i slanje poruka van SPOS MTS brojeva, ali po NEVEROVATNO POVOLJNIM CENAMA: 
Ukoliko pozivate bilo koji broj u MTS mreži, poziv vam se tarifira samo 1,5 dinara po minutu. 
Ukoliko pozivate bilo koji broj VAN MTS mreže, poziv vam se tarifira samo 3,5 dinara po minutu. 
Tarifiranje je po sekundi! 
Slanje jedne SMS poruke tarifira se sa SAMO 1 dinar.
Slanje SMS u inostranstvo košta 10 dinara. Slanje MMS u zemlji košta 10 dinara. 
Sve cene su bez PDV-a.
Cene po dosadašnjoj tarifi možete, radi poređenja, pogledati OVDE. Tako ćete najbolje videti koliko je nova tarifa povoljna! 

Kada utrošite tih 200 dinara kredita bez PDV, saobraćaj po navedenoj tarifi se blokira, a karticu možete dopuniti po principu prepaid-a, kao i do sada. Ali, imajte u vidu da kada uplatite prepaid, važi sasvim druga tarifa od gore navedene, standardna za bilo koji MTS prepaid, a nju možete pogledati OVDE. Taj cenovnik za prepaid se menja na kvartalnom nivou, trenutno važe cene navedene na linku. 

 

Za sva pojašnjenja možete pozvati brojeve stručne službe priložene na drugoj unutrašnjoj stranici svakog broja časopisa Srpski pčelar, pored sadržaja. 

Uskoro ćemo vas obavestiti kog datuma zvanično prelazimo na MTS mrežu, a potrudite se da do tada eventualne dosadašnje prepaid dopune utrošite. 
 
Radivoje Ranković
Koordinator stručne službe
+381 60 444 01 21
 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien