SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

PROBLEM SA PIO OSIGURANJEM PRAKTIČNO REŠEN, RADI SE NA NOVOM ZAKONUDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 5.644

Danas je u kabinetu premijera Srbije održan sastanak oko problema sa PIO osiguranjem.

Sastankom je rukovodio šef kabineta premijera Srbije, gospodin Ivica Kojić, a sastanak su aktivno pripremali i u njemu učestvovali gospodin prof. dr Dragan Glamočić (savetnik premijera za poljoprivredu), gospodin Zoran Milošević (pomoćnik ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja), i gospodin Atila Juhas (državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede). SPOS je predstavljao predsednik SPOS-a dr med. Rodoljub Živadinović.

Gospodin Kojić je na početku sastanka rekao da je sastanak zakazan na inicijativu SPOS-a, te je predsedniku SPOS-a prepustio da u uvodnoj reči iznese primedbe SPOS-a. Predsednik SPOS-a preneo je sve što smo do sada uspeli da saznamo, kao i nedoumice i bojazni koje pčelari imaju od 1. januara 2015. godine po pitanju PIO.

U skoro dvosatnoj diskusiji, razmotreni su svi aspekti problema sa PIO, i razjašnjene su sve nedoumice, ali i usaglašen dogovor oko daljih koraka države.

Detaljan izveštaj sa sastanka pročitajte u nastavku teksta, ali morate biti ulogovani na sajt sa šifrom i kontrolnim kodom sa ID članske karte SPOS-a, kako bi vam se taj deo vesti otvorio:

 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI DEO VESTI NAMENJEN SAMO ČLANOVIMA SPOS-a, SA DETALJNIJIM INFORMACIJAMA

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien