SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

PROCEDURA USAGLAŠAVANJA SA VETERINARSKOM KOMOROM PRI KRAJUDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 4.845

Kako nezvanično saznajemo iz zvaničnog izvora, Veterinarska komora je usvojila usaglašeni tekst dogovora sa SPOS-om na sednici Upravnog odbora Veterinarske komore Srbije, oko cenovnika za obavljanje aktivnog nadzora.

Pošto su u toku izbori u Veterinarskoj komori Srbije te nam se ne može dostaviti odluka Upravnog odbora u zvaničnoj formi, očekujemo da za desetak dana, novi predsednik komore dostavi SPOS-u i zvaničnu informaciju o tome, te time potvrdi tačnost ove nezvanične informacije. Mi ne možemo da čekamo, jer se aktivni nadzor mora obaviti do kraja 2014. godine, kako poljoprivredna gazdinstva ne bi otišla u pasivni status, i tako izgubila pravo na podršku države u narednih godinu dana.

Tekst predloga je najpre usaglašen sa poslenicima Uprave za veterinu i rukovodstvom Veterinarske komore Srbije, te je poslat od strane IO SPOS-a u vidu zvaničnog predloga na razmatranje Veterinarskoj komori Srbije.

Predlog je usaglašen sa Programom mera i Uputstvom za primenu Programa mera zdravstvene zaštite pčela koji je poslat veterinarskim inspektorima i veterinarskim stanicama u oktobru 2014. godine.

Sve o cenama i nadamo se konačnom dogovoru, možete pročitati u nastavku teksta, ali je on dostupan samo članovima SPOS-a. Članovi SPOS-a se moraju ulogovati na sajt korišćenjem svog ID broja i kontrolnog broja sa ID članske karte SPOS-a, kako bi videli ostatak vesti.

Članovima SPOS-a preporučujemo da ovu informaciju odštampaju i ponesu kada krenu kod veterinara. A veterinari informaciju o usvajanju usaglašenog teksta mogu da provere kod predsednika Komore.

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI DEO VESTI NAMENJEN SAMO ČLANOVIMA SPOS-a, SA DETALJNIJIM INFORMACIJAMA

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien