SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

„PROSLAVA U BELOM“ – OBELEŽENO PRVO POLUVREME GODINE BORBE PROTIV SIVE EKONOMIJEDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.528

NALED (OVDE) i Savez za fer konkurenciju (OVDE) organizovali su svečano obeležavanje „prvog poluvremena“ Godine borbe protiv sive ekonomije i veliki uspeh nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ u četvrtak 8. juna u 21 sat, u Klubu Promenada u Beton hali u Beogradu.

Proslavi su prisustvovali brojni visoki gosti: ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić, ministar finansija Dušan Vujović, ministarka pravde Nela Kuburović, direktorka Poreske uprave Srbije Dragana Marković, direktor policije Vladimir Rebić, predsednik Saveza za fer konkurenciju Goran Pitić, direktor Kongresnog biroa Srbije Igor Kovačević, i predstavnici većine članica NALED-a. 

Ispred SPOS-a, koji je član NALED-a od 2013. godine (OVDE), proslavi je prisustvovao predsednik SPOS-a dr med. Rodoljub Živadinović, pridruživši se proslavi prvih velikih uspeha u suzbijanju sive ekonomije u Srbiji, pa i u sferi falsifikovanja meda. 

 

Ulaznica na proslavu bio je fiskalni račun ili slip, sa kojim je učestvovano u igri iznenađenja sa osam nagrada za prisutne. „Nagrade“ su bile zapravo nove obaveze u borbi protiv sive ekonomije! 

Propisani dres kod bio je „inspiracija u belom“, pa je većina prisutnih bila obučena u bele nijanse, sa idejom da se sive boje više ne pojavljuju u našoj ekonomiji! 

Ministarka Ana Brnabić se prilikom svog obraćanja našalila i rekla da će u prilog borbi protiv sive ekonomije i poštovanja propisanog dres koda, odložiti svoj kaput i ostati u beloj košulji, te je dobila gromoglasan aplauz svih prisutnih. Naglasila je da su prvi uspesi u suzbijanju sive ekonomije u godini borbe protiv sive ekonomije (2017) bili impozantni i da treba dalje nastaviti još odlučnije, te da je ona lično prezadovoljna rezultatima, koji su prevazišli prva očekivanja. 

Predsednik SPOS-a zahvalio je još jednom ministarki Brnabić na svemu što čini za pčelarstvo, a uskoro će zajedno sa ministarkom Brnabić prisustvovati konferenciji za štampu u zgradi Vlade Srbije povodom jednog lepog povoda u sferi pčelarstva, o čemu će narednih dana biti više reči… 

 

21 2232

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien