SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

RADNI RUČAK SA PREDSEDNICOM VLADE U ORGANIZACIJI NALED-aDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.105

Juče je NALED organizovao za svoje članove radni ručak sa predsednicom Vlade Republike Srbije Anom Brnabić.

SPOS je član NALED-a od  2013. godine (OVDE). 

Skupu je ispred SPOS-a prisustvovao predsednik SPOS-a. 

Predsednica Vlade je iznela sve aktivnosti kojima se trenutno bavi Vlada na unapređenju privredne delatnosti. Velika je šteta što sastanak nije bio otvoren da svi iz prve ruke čuju od premijerke o strukturnim aktivnostima Vlade iz prve ruke. Predsednik SPOS-a je već na jednom zvaničnom sastanku dobronamerno kritikovao NALED zbog nedovoljnog prezentovanja njegovih aktivnosti prema javnosti, pa javnost ne zna dovoljno koliki je njegov krucijalni doprinos razvoju Srbije i unapređenju poslovnog okruženja od osnivanja do danas. SPOS izražava veliko zadovoljstvo aktivnostima NALED-a koje su uticale na modernizaciju velikog broja zakona u Srbiji, ali tvrdi da se o tim aktivnostima mora više govoriti u javnosti, kako bi aktivnosti bile prepoznate od najšireg auditorijuma. 

Predsednica Vlade je vrlo precizno i konkretno govorila o aktivnostima koje Vlada sprovodi, posebno se osvrnula na strukturne ciljeve koji će se postići tim aktivnostima, a koji će direktno uticati na stvaranje boljeg poslovnog okruženja. Sve što je iznela, izuzetno ide u prilog svim trenutnim aktivnostima SPOS-a, jer su izneti planovi i trenutne aktivnosti definitivno usmerene ka pravnom uređenju Srbije i poštovanju zakona, što pčelarima Srbije, kao i svim drugim poštenim građanima Srbije kojih je u ogromnoj većini, izuzetno odgovara. 

Zahvaljujemo se NALED-u na divnoj prilici, kao i na svemu što je uradio za ovu državu svih prethodnih godina. Sve čestitke izvršnoj direktorki NALED-a Violeti Jovanović, kao i svim ostalim vrednim poslenicima NALED-a, čija fenomenalna operativnost nas i dalje oduševljava, jer je dokazuju u svakoj novoj prilici. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien