SPOS logo
 • Bulgarian
 • Croatian
 • English
 • French
 • German
 • Hungarian
 • Macedonian
 • Romanian
 • Russian
 • Serbian
 • Slovenian
 • Spanish

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

САОПШТЕЊЕ ЗА ПЧЕЛАРЕ СПОСDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 4.994

Опште је познато да нашој нелојалној конкуренцији која пласира фалсификате меда на тржиште никако не одговара што Погон ”Наш мед” постоји, такође је познато шта су све покушавали у претходном периоду да ураде (различите лажне оптужбе о којима смо писали детаљно) чак су покушавали да код државе излобирају укидање субвенција по кошници и давање тог новца пакерима меда, те сваки напад на Погон руководство СПОС-а третира као, ако не злонамеран, оно подстакнут од плаћеника фалсификатора меда.

Ових дана је опет дошло до таквог покушаја од стране неких појединаца, чврсто верујемо из бриге или страха за своју будућност, иако не верујемо да је то случај код мањине њих код које се из авиона дефинитивно види да су излобирани или потплаћени, али нека се тиме баве они чији је то посао, на нама је да оним поштеним људима који су оправдано забринути за своју будућност и будућност свог меда, као и сви пчелари света данас, пружимо комплетан одговор у складу са прописима и обавезама према банци, како бисмо им истином умирили бригу, а не да падају под утицај злонамерних који апсолутно сваку информацију морају да окрену на главу, и лаицима којима позитивни прописи ове државе оправдано нису довољно познати, напуне главу лажима обмањујући их како би направили што већи хаос са крајњим циљем гашења Погона. 

Ми из најужег руководства СПОС врло добро знамо са каквим фалсификаторима имамо посла, знамо шта нам раде сваки дан, већ два пута су нанели личну економску и професионалну штету председнику СПОС-а лично што се на жалост не може објавити јавно, то зна само ИО СПОС, али ми одустати нећемо и борићемо се до последњег даха, како против фалсификатора меда, тако посебно и њихових мизерних плаћеника. 

Поштени пчелари морају бити заштићени, морамо одвојити жито од кукоља. Наравно, увек је реално могуће да кукољ превлада, али ћемо се борити свим силама да до тога не дође. Ако ипак буде дошло, бар нам неће бити криво јер смо се борили свим силама, уз велике жртве нас и наших породица које све ово морају да трпе заједно са нама. 

 

Саопштење за пчеларе СПОС-а Погона ”Наш мед” можете прочитати у наставку вести, у заштићеном делу сајта СПОС-а намењеном само члановима, коме приступате када се на сајт СПОС улогујете шифром и контролним кодом са своје ИД чланске карте СПОС-а. 

Преузимање у целости или само делова заштићеног дела сајта СПОС и прослеђивање трећим лицима, представља кривично дело, а процесуираће се и по Статуту СПОС-а. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI DEO VESTI NAMENJEN SAMO ČLANOVIMA SPOS-a, SA DETALJNIJIM INFORMACIJAMA

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE