SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

SASTANAK PAKERA MEDADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.174

Kako smo i ranije čuli i objavili na sajtu SPOS, određeni pakeri meda danas su se i sastali, kako nezvanično saznajemo.

Kako nezvanično saznajemo, neformalni inicijator sastanka ima za cilj da se sačini strategija borbe protiv „napada“ SPOS-a na njih. 

Pošto neki od njih očigledno ne žive u realnosti, već u nekom svom svetu, smatramo da je jako važno JAVNO reći da nikakvih „napada“ SPOS-a na bilo koga od njih nema, SPOS traži samo jednu krajnje jednostavnu stvar, a to je da SVI oni, a ne samo pojedini, na tržište plasiraju ISKLJUČIVO med, a ne da u njihovim proizvodima nalazimo nešto što nije med.

Ništa više. 

Oni koji smatraju da je to „napadački“ zahtev, moraju da se KONAČNO osveste gde se nalaze i šta rade, jer će mnogo bezbolnije biti da se osveste sami, nego da ih osvešćavaju nadležni državni organi ili SPOS, sasvim svejedno. 

Bez obzira što će i SPOS imati svoj pogon u dogledno vreme, SPOS i pakeri moraju da sarađuju i sada i u budućnosti, i na tržištu Srbije svako ima svoju ulogu i mesto (uloga Pogona SPOS-a je samo jedna, da održava svetsku cenu meda i u Srbiji, te da ne dozvoli njeno obaranje u Srbiji od strane društveno neodgovornih pakera meda). 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien