SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

SERVISNE INFORMACIJE O IX DRŽAVNOM PČELARSKOM SAJMUDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.218

Prenosimo vam par važnih servisnih informacija o IX Državnom pčelarskom sajmu koji će se održati narednog vikenda, 4. i 5. marta 2017. godine.

Najpre o parkingu: 

Ako se parkirate na parkingu pre železničke pruge (pre rampe), parkiranje je potpuno besplatno. 

Ako se parkirate na parkingu neposredno nakon železničke pruge (odmah nakon rampe levo), parkiranje se naplaćuje isključivo na dnevnom nivou i staje 300 dinara dnevno. Za autobuse je 900 dinara dnevno. 

Ako uđete automobilom u sajam, u subotu je cena 50 dinara na sat, a u nedelju 100 dinara na sat. 

Napominjemo da su to sajamske cene, i određuje ih Beogradski sajam i prihod od parkiranja u celosti ide Beogradskom sajmu. 

O sali za predavanja i ceremoniju otvaranja sajma: 

Sala za predavanja se ove godine neće nalaziti na starom mestu u Hali 2 Beogradskog sajma. Kada uđete u Halu 2, predavanja će biti formalno na istom mestu, ali jedan sprat ispod, na donjem nivou. Ulaz je sa donjeg nivoa Hale 2. Razlog je što će i gornji nivo biti pokriven štandovima, pošto ove godine Državni pčelarski sajam ima rekordni broj izlagača. 

Pozivamo vas da OBAVEZNO prisustvujete otvaranju sajma, jer će tokom ceremonije otvaranja biti potpisan Sporazum o saradnji sa opštinom Rača, oko gradnje pogona za prikupljanje i plasman meda pčelara SPOS-a. 

Otvaranju sajma i potpisivanju Sporazuma, prisustvovaće dva ministra Vlade Republike Srbije. ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović, i ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić, koji su inače znatno doprineli da ceo proces izbora najpovoljnije lokacije prođe u najboljem redu, i da bude ovako uspešno okončan. 

U kulturno umetničkom programu nastupaće porodica Peković iz Kraljeva, čiji su članovi Bojana i Nikola osvojili prvo mesto u šou programu „Ja imam talenat“. Jednu od njihovih numera možete pogledati OVDE. Sa njima će nastupiti orkestar profesionalnih muzičara. Izvešće nekoliko izvornih melodija… Nastup prati i profesionalno ozvučenje, tako da će utisak biti potpun… Očekujemo vas! 

 

Nikola-i-Bojana-Pekovic-finale-u-talentu-slika-za-poster

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien