SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

СПОНЗОРИ НАГРАДА ЗА АУТОРЕ ТЕКСТОВА И ФОТОГРАФИЈА У „СРПСКОМ ПЧЕЛАРУ“Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 22.305

Већ годинама уназад најбољи текстови и фотографије аутора у часопису „Српски пчелар“ поред редовног хонорара, додатно бивају награђивани посебним поклонима пословних партнера СПОС-а, којима се захваљујемо на сарадњи.

 

ПИШИТЕ И ФОТОГРАФИШИТЕ ЗА „СРПСКИ ПЧЕЛАР“! 

 

FIRMA „PLUŽNIKOV“ IZ STALAĆA NAGRAĐUJE AUTORA PRVOG NAJBOLJEG TEKSTA U „SRPSKOM PČELARU“

PR za proizvodnju proizvoda od drveta „Plužnikov“ iz Stalaća, nagrađivaće autora prvog najboljeg teksta u časopisu „Srpski pčelar“, počev od decembra 2020. godine, kompletnom DB ili LR košnicom (po izboru dobitnika), sa plaćenim troškovima dostave, na adresu dobitnika.

Kao što je poznato, autor prvog najboljeg teksta u svakom broju „Srpskog pčelara“ pored duplog honorara SPOS-a dobija i nagradu, darodavca koji se priključio akciji SPOS-a „NAGRADE ZA DVA NAJBOLJA TEKSTA I NAJBOLJU FOTOGRAFIJU U „SRPSKOM PČELARU“. 

Prema opredeljenju donatora, PR „Plužnikov“ iz Stalaća, pravo na nagradu imaće samo autori najboljeg teksta, koji su članovi SPOS-a u tekućoj godini.

PR „Plužnikov“ iz Stalaća, izrađuje košnice, isporučuje rojeve i matice i vrši preradu voska i izradu satnih osnova.

SPOS se, u ime dobitnika, zahvaljuje na gestu podrške i želi PR „Plužnikov“ iz Stalaća uspeha u radu.

Kontakt podaci:
PR „PLUŽNIKOV“, Stalać

Ul. dr Ilije Nagulića br. 85

060/7179465

037/806-165

[email protected]

 

 

„ZLATNA PČELA – RIOS“ d.o.o. IZ RAČE NAGRAĐUJE AUTORA DRUGOG NAJBOLJEG TEKSTA U „SRPSKOM PČELARU“

Firma „Zlatna pčela – RIOS“d.o.o. iz Rače, nagrađivaće autora drugog najboljeg teksta u časopisu „Srpski pčelar“, počev od februara 2021. godine, sa 5 kilograma satnih osnova, sa plaćenim troškovima dostave, na adresu dobitnika.

Počev od februara 2021. godine, autor drugog najboljeg teksta u svakom broju „Srpskog pčelara“ dobija nagradu darodavca koji se priključio akciji SPOS-a „NAGRADE ZA DVA NAJBOLJA TEKSTA I NAJBOLJU FOTOGRAFIJU U „SRPSKOM PČELARU“. 

Prema opredeljenju donatora „Zlatna pčela – RIOS“ iz Rače, pravo na nagradu imaće samo autori drugog najboljeg teksta, koji su članovi SPOS-a u tekućoj godini.

„Zlatna pčela-Rios“ d.o.o. je osnovana 1990.godine, porodičnim kapitalom porodice Stepanović i danas je jedna od vodećih kuća u pčelarskoj proizvodnji u Srbiji i u okruženju. 

SPOS se, u ime dobitnika, zahvaljuje na gestu podrške i želi  firmi „Zlatna pčela-Rios“ d.o.o. uspeha u radu.

Kontakt podaci:
„Zlatna pčela-Rios“ d.o.o. Rača

Karađorđeva 58

034/752-189

060/075-2189

www.zlatnapcela-rios.com

 

 

SZR „TEHNOPLAST-GLIGORIJEVIĆ“ IZ BATOČINE, NAGRAĐUJE AUTORA NAJBOLJE FOTOGRAFIJE U „SRPSKOM PČELARU“

SZR „Tehnoplast-Gligorijević“ iz Batočine, nagrađivaće autora najbolje fotografije u časopisu „Srpski pčelar“, počev od februara 2021. godine, sa 11 hranilica za pčele, sa plaćenim troškovima dostave, na adresu dobitnika.

Kao što je poznato, autor najbolje fotografije u svakom broju „Srpskog pčelara“ pored duplog honorara SPOS-a dobija i nagradu, darodavca koji se priključio akciji SPOS-a „NAGRADE ZA DVA NAJBOLJA TEKSTA I NAJBOLJU FOTOGRAFIJU U „SRPSKOM PČELARU“. 

Prema opredeljenju donatora, SZR „TEHNOPLAST-GLIGORIJEVIĆ“ iz Batočine, pravo na nagradu imaće samo autori najbolje fotografije, koji su članovi SPOS-a u tekućoj godini.

SZR Tehnoplast-Gligorijević“ iz Batočine snabdeva pčelare širom Balkana kvalitetnom ambalažom za pčelinje proizvode, pčelarskom opremom i priborom za pčelarenje.

SPOS se, u ime dobitnika, zahvaljuje na gestu podrške i želi  SZR „Tehnoplast-Gligorijević“ iz Batočine uspeha u radu.

Kontakt podaci:
„Tehnoplast-Gligorijević“

Ul. Kralja Petra I br. 66
34227 Batočina, Srbija

034 6 842 229
062 50 66 95

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien