SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

SPOS ĆE DIREKTNO UČESTVOVATI U IZRADI PRAVILNIKA O REGISTRACIJI PČELARSKIH VOZILADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.221

Kao što znate, nakon duge borbe, SPOS je uspeo da izdejstvuje da u poslednjoj izmeni Zakona o bezbednosti saobraćaja, bude definisano ustanovljavanje posebnih uslova koje moraju ispunjavati pčelarska vozila, u odnosu na ostala vozila u saobraćaju.

Detalje pročitajte OVDE

Na sastanku sa ministrom poljoprivrede prethodnih dana, ministar je obećao predsedniku SPOS-a da će SPOS imati obezbeđeno direktno učešće u izradi posebnog Pravilnika opisanog u gore navedenom linku, tako što će direktno davati predloge za svako od rešenja. 

Zahvaljujemo se ministru poljoprivrede što nam je i po ovom pitanju izašao u susret, jer je direktno učešće garancija da neće biti neprijatnih iznenađenja kada Pravilnik bude izašao, već da će se svi eventualni problemi, ako ih bude bilo po pitanju nerazumevanja određenih stručnih službi MUP-a, rešavati u hodu. 

Da bismo ovaj posao obavili što kvalitetnije, neophodno je da što više pčelara da svoje ideje ya trajno rešavanje problema registracije pčelarskih vozila, te POSLEDNJI PUT pozivamo sve pčelare da najkasnije do 15. septembra 2018. godine, dostave sve svoje probleme koje su imali i imaju prilikom registracije pčelarskih vozila, sa OBAVEZNIM PREDLOGOM kako rešiti te probleme. Predloge šaljite na mejl: [email protected] 

Kada Pravilnik bude bio objavljen, KASNO je davati predloge. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien