SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

SPOS ŠTAMPAO PLAKAT ZA BORBU PROTIV TROVANJA PČELADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.331

 

Odbor za zaštitu pčela SPOS-a doneo je odluku da se treću godinu za redom odštampa plakat za borbu protiv trovanja pčela koji je štampan već dve godine unazad i pokazao se kao odličan na terenu, u ukupnom tiražu od 3000 komada, koji će u celosti biti besplatno podeljen udruženjima preko delegata na redovnoj godišnjoj Skupštini SPOS-a, koja se ove godine održava 2. februara, u količini proporcionalnoj broju članova SPOS-a iz prošle godine.

Ovom prilikom vas molimo da postere prosledite poljoprivrednim apotekama i da u dogovoru sa njima plakati budu istaknuti na vidnom mestu u njihovom prostoru, ali i na drugim lokacijama u vašim mestima, na kojima će ih videti što više poljoprivrednih proizvođača. Plakat je formata A2 (42 cm x 59 cm). Ukoliko imate nekih predloga, da nešto treba dodati ili izmeniti na plakatu koji ćemo štampati naredne godine, svoj predlog možete poslati na [email protected], pa će ih Odbor razmotriti. Ovogodišnji plakat se razlikuje od prethodnog upravo po osnovu vaših dobrih predloga, smanjen je obim teksta, stavljen je naglasak i na neonikotinoide i dodate su još dve kulture, suncokret i uljana repica. 

Troškove štampanja pokrila je Fondacija „Sačuvajmo pčele Saveza pčelarskih organizacija Srbije“ (OVDE) i ovom prilikom joj se Odbor za zaštitu pčela SPOS-a zahvaljuje na saradnji, jer ovim nastavlja da ispunjava svoje ciljeve. 

Poster u punom kvalitetu (radi eventualnog daljeg štampanja) možete preuzeti OVDE

Predsednik Odbora za zaštitu pčela SPOS-a, 
Dipl. inž. zaštite bilja Miloš Bogdanović 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien