SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

STANJE BAGREMA U SRBIJI POSLE APRILSKOG MRAZADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 5.155

U cilju sticanja uvida o stanju bagrema bez sopstvenog obilaženja terena posle kasnog aprilskog mraza, kao i pomoći pčelarima u pogledu planiranja postupaka na stacionarnim, ali i selidbe na selećim pčelinjacima, urednik časopisa „Srpski pčelar“ Vlastimir Spasić, prikupio je izveštaje od pčelara sa terena iz skoro svih krajeva Srbije, koje prenosimo u izvornom obliku, uz neznatna skraćivanja i redigovanja.

Ovom važnom izveštaju možete pristupiti nakon logovanja na sajt SPOS-a uz pomoć šifre i kontrolnog koda sa ID kartice pčelara SPOS-a. Napominjemo da je davanje svoje šifre drugim osobama težak zakonski prekršaj jer su zaštićeni delovi sajta SPOS-a intelektualna svojina, a davanjem svoje šifre drugima zarad „bezezlenih“ stvari, sutra možete ostati bez nekog svog bitnog prava u SPOS-u jer će osobe kojima ste dali svoju šifru moći da iskoriste vaše pravo, a vi ćete onda ostati uskraćeni za njega, i nemate pravo žalbe. Pored toga, i vi snosite zakonsku odgovornost jer omogućavate širenje intelektualne svojine SPOS-a trećim licima, a kazne uopšte nisu bezazlene. 

Ako ste svoju šifru već dali nekome, i želite da sprečite navedene zloupotrebe, obaveštavamo vas da za to nemate drugog načina, već da sebe zaštitite od zakonske odgovornosti, ali i zaštitite svoj interes (jer davanjem svojih prava drugima vi slabite svoju organizaciju koja je sa vašom članarinom došla do svih informacija i prava koja imate) i izvadite novu karticu sa novom šifrom i kontrolnim kodom po utvrđenoj proceduri OVDE. Samim tim, stara šifra i kontrolni kod postaju nevažeće. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI DEO VESTI NAMENJEN SAMO ČLANOVIMA SPOS-a, SA DETALJNIJIM INFORMACIJAMA

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien