SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

SUBVENCIJE PO KOŠNICI U 2018. IPAK OD 20 DO NEOGRANIČENOG BROJA!Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 13.478

 

Kao što je poznato, nakon objavljivanja novog Pravilnika o izmeni Pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja prava na podsticaje u stočarstvu po košnici pčela, po kome je pravo na subvenciju po košnici ograničeno na dobijanje podrške za broj košnica između 30 i 200, predsednik SPOS-a se odmah sutradan sastao sa ministrom poljoprivrede, i od tada do danas u toku su argumentovani razgovori o svim aspektima ovakve odluke. Pre 30 minuta, ministar poljoprivrede nazvao je predsednika SPOS-a telefonom, i saopštio lepu vest, da je doneo odluku da za pčelare subvencije po košnici ostanu ISTE kao prethodne 2017. godine, tj. pravo na subvencije po košnici u 2018. godini imaće svi pčelari sa najmanje 20 košnica, a gornje granice neće biti, kao što je nije bilo ni do sada.

Zahvaljujemo se ministru na razumevanju i sagledavanju kompletne situacije u pčelarstvu! Još jednom je pokazao i dokazao njegov odnos prema pčelarstvu, da ga ni po čemu ne izostavlja iz ostatka poljoprivrede i da ga posebno ceni. Pravi čovek na pravom mestu! Ovakav tretman od strane jednog ministra poljoprivrede pčelarstvo do sada nikada nije imalo. 

Subvencija po košnici i ove godine iznosiće 720 dinara. 

U nastavku teksta možete pronaći sve podatke vezane za proceduru slanja zahteva za subvenciju po košnici, kao i obrazac zahteva i druge VEOMA važne informacije, kako ne biste napravili neku grešku.

Pristup ostatku ove vesti je moguć tek kad se ulogujete na sajt SPOS-a uz pomoć šifre i kontrolnog koda sa ID kartice članova SPOS-a. Napominjemo da je davanje svojih šifara trećim licima, ili prosleđivanje podataka sa zaštićenog dela sajta trećim licima, teško krivično delo, te da će oni koji to urade biti krivično gonjeni. Takođe će biti aktivirani i članovi Statuta SPOS-a koji to zabranjuju i preduzeće se predviđene mere. 

 
MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI DEO VESTI NAMENJEN SAMO ČLANOVIMA SPOS-a, SA DETALJNIJIM INFORMACIJAMA

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien