SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

SVE(T) JE MARKETINGDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.201

Dana 6. juna 2018. godine u Klubu poslanika održan je BIZIT seminar na temu SVE(T) JE MARKETING u organizaciji renomiranog časopisa PC PRESS-a.

Predavači na seminaru bili su: Vesna Čakarnjev – direktor PC PRESS-a, Lazar Dimić – marketing strateg, Dragan Grubački – Tehnical SEO, Brisbane Digital, Nenad Pantelić – direktor razvoja, Sentinel Software, Miloje Sekulić – osnivač agencije Homepage, Voja Žanetić – scenarista, Maja Petrović Lazarević – Market Republic CEO, Nevena Ružić – pomoćnik Poverenika za zaštitu podataka o ličnosti, Branko Đaković – ekspert za unapređenje prodaje, Tomato Tomato.

Svi oni su kroz svoja bogata izlaganja pružili kvalitetne odgovore na mnoga pitanja. Neka od njih su: Kako u doba digitalne transformacije graditi i održavati brend? Kako graditi odnose sa korisnicima, a kako sa medijima? Kako optimizovati resurse i postići najbolji rezultat za vaše poslovanje?…

Detaljan izveštaj sledi u nastavku teksta. Predstojeći tekst sadrži detaljna uputstva kako pravilno nastupiti u savremenom digitalnom marketingu, kako napraviti pravilan izbor do poslednjeg detalja, i možda i najvažnije, kako da apsolvirate nužnost modernog digitalnog marketinga bez koga se sve više i više neće moći u prodaji bilo kog proizvoda. Na kraju, ono najvažnije, moći ćete da pogledate kompletne video snimke SVIH predavanja sa seminara! I sve to potpuno besplatno za članove SPOS-a, inače biste vaše učešće na ovom seminaru morali da platite 19.000 dinara da ste ga sami posetili. 

 

Pristup celoj ovoj vesti je moguć tek kad se ulogujete na sajt SPOS-a uz pomoć šifre i kontrolnog koda sa ID kartice članova SPOS-a. Napominjemo da je davanje svojih šifara trećim licima, ili prosleđivanje podataka sa zaštićenog dela sajta trećim licima, teško krivično delo, te da će oni koji to urade biti krivično procesuirani. Takođe će biti aktivirani i članovi Statuta SPOS-a koji to zabranjuju i preduzeće se predviđene mere. 

 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI DEO VESTI NAMENJEN SAMO ČLANOVIMA SPOS-a, SA DETALJNIJIM INFORMACIJAMA

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien