SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

TRINAESTA PČELARSKA IZLOŽBA U KLADOVUDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.226

Dana 9. 9. 2017. godine, u Kladovu, u organizaciji Društva pčelara „Kladovo“ i Turističke organizacije opštine Kladovo, pod pokroviteljstvom opštine Kladovo, održana je trinaesta po redu izložba meda i pčelinjih proizvoda i pčelareske opreme.

Izložbu je otvorio Slavko Luković, član IO SPOS-a, koji je pozdravio prisutne pčelare , izlagače , potrošače i goste, u ime SPOS-a i predsednika dr med. Rodoljuba Živadinovića. Izrazio je žaljenje što nisu bili prisutni predstavnici lokalne samouprave, i naglasio da SPOS, i svi pčelari Srbije, imaju potpunu podršku Vlade Srbije i nadležnih ministarstava u cilju daljeg razvoja i unapredjenja pčelarstva u Srbiji, posebno je naglasio borbu protiv falsifikata meda na tržištu i pomoć  i subvencije koje Vlada daje za dalji razvoj pčelarstva. Osvrnuo se i na probleme koje pčelari imaju i čestitao organizatoru na dobroj organizaciji  i dobrom odzivu pčelara-izlagača.

U pozdravnom govoru, predsednik društva pčelara „Kladovo“Ljubomir Čolević pozdravio je sve prisutne izlagače, pčelare i goste, govorio o problemima u pčelarstvu, lošoj pčelarskoj godini, naporima koje pčelari ulažu da bi održali ovu manifestaciju i posebno se zahvalio predškolskoj ustanovi iz Kladova, koja je sa svojim polaznicima izvela kulturno-umetnički program, na oduševljenje svih prisutnih a zatim je dao izjavu za TV Kladovo.

 

Član IO-a

Slavko Luković

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien