SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

U PRIJEPOLJU ODRŽANE DVE SKUPŠTINEDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.152

Danas, 27. decembra 2016. godine, u Prijepolju su održane Skupština (svečana) Udruženja pčelara Prijepolje i izborna Skupština Asocijacije zlatiborskog okruga na kojoj je izabran novi predsednik Asocijacije, a izabran je i kandidat udruženja zlatiborskog okruga za člana Izvršnog odbora za zlatiborski okrug.
Mala sala Doma kulture Prijepolje bila je baš mala da primi sve prisutne pčelare i goste. Pored prijepoljskih pčelara, prisutni su bili predstavnici svih udruženja iz zlatiborskog okruga i udruženja iz Crne Gore, Bijelog polja, Pljevalja i Bosne i Hercegovine, Rudo, zamenik predsednika SPOS-a Milutin Petrović i član izvršnog odbora SPOS-a Damnjan Dramlić.

I pored toga što je bio radni dan, Skupštini je prisutno bilo preko 160 prijepoljskih pčelara. Prvog dana učlanjenja, članarinu platilo već 100 članova i što je vrlo bitno od toga je dosta novih mladih pčelara.

Po završetku Skupštine, Slobodan Jevtić i dr vet. med. Snežana Milosavljević, održali su dva izvanredna predavanja, pažnju prisutnih držali su preko dva i po sata.

Skupština Asocijacije zlatiborskog okruga održana je posle prijepoljske Skupštine. Na Skupštini je izabrano novo rukovodstvo Asocijacije. Novi predsednik Asocijacije zlatiborskog okruga je Budimir -Bude Tešević iz Prijepolja.

Na Skupštini su usaglašeni i stavovi svih udruženja okruga, da kandidat udruženja zlatiborskog okruga za člana Izvršnog odbora za zlatiborski okrug bude Savo Mrdak iz Priboja.

Predsednik Udruženja pčelara Prijepolje,

Mirsad Hodžić

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien