SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

UKINUTA EMISIJA „DOBRA ZEMLJA“ NA TV B92?Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 3.342

Kao što je poznato, u prethodnom periodu, Savez pčelarskih organizacija Srbije  je više nego uspešno sarađivao sa poljoprivrednom emisijom „Dobra zemlja“ koja se emituje na TV B92. Nakon što ovog vikenda emisija nije emitovana, iako je u petak uredno snimljena, a tragom nezvaničnih saznanja da je emisija „ukinuta“, kontaktirali smo Uroša Davidovića iz emisije „Dobra zemlja“ da bismo saznali istinu.

Gospodin Uroš Davidović nam je rekao da ga niko ni o čemu nije obavestio, niti da je emisija ukinuta niti mu je saopšten razlog zašto nije emitovana u redovnom terminu, jednostavno nije bila uvrštena u programsku šemu. Prema tome, on nema nikakvu zvaničnu informaciju o tome.

SPOS se ovim putem i javno obraća TV B92 sa pitanjem da li se radi o tehničkom propustu, te će se emisija od narednog vikenda opet emitovati, ili je zaista ukinuta. Ako je ukinuta, u šta apsolutno sumnjamo jer ne možemo da verujemo da bi rukovodstvo TV B92 moglo da ukine ovako kvalitetnu emisiju koja promoviše i pomaže poljoprivredu Srbije, želimo da se javno saopšti zašto je ukinuta. Apsolutno ne verujemo u političku pozadinu o kojoj se spekuliše u javnosti, jer je ovo najozbiljnija poljoprivredna emisija na televiziji, nikada nismo uočili zlonamerne, tendenciozne ili kritike sa zadnjim namerama, naprotiv, svaka sugestija i kritika bila je pozitivna i korisna za poljoprivredu Srbije, bar u onom delu koliko je rukovodstvo SPOS-a moglo realno da prati emisiju. Ako je bilo tendencioznih priloga sa političkom pozadinom, onda bi i na to trebalo ukazati javnosti uz odgovarajuće dokaze, SPOS bi prvi bio protiv toga, jer politici nema i ne sme biti mesta u ovakvim emisijama.

Ipak, SPOS je skoro siguran da se radi o tehničkim problemima, te da ćemo emisiju ponovo gledati već od narednog vikenda. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien