SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

USPEŠAN RAD I DOBAR PLASMAN MEDADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.796

Udruženje pčelara „Ražanj“ održalo je redovnu godišnju skupštinu, 3. decembra 2015. godine.

Inače, ovo je druga skupština po redu, u ovoj godini. U okviru dnevnog reda podnet je izveštaj o radu IO udruženja i razmatrana problematika otkupa meda.

Prisutni pčelari, njih 32 od 36 članova, pozitivno su ocenili rad predsednika i IO udruženja, pri čemu je posebno pohvaljena saradnja sa udruženjima iz bližeg okruženja i Asocijacijom. Udruženje organizovalo posetu svim značajnijim manifestacijama i sajmovima u zemlji.

Članovi udruženja zadovoljni su i organizovanim plasmanom ovogodišnjeg bagremovog meda. Med je prodat firmi “Apicace Honey” iz Belanovice. Na obostrano zadovoljstvo, svi rokovi su ispoštovani i pčelari su predali i naplatili svoj med u roku i na vreme.

U obraćanju prisutnim pčelarima, predsednik RAPOJS-a Vlastimir Spasić iz Niša pohvalio je izuzetnu aktivnost i angažovanje predsednika i udruženja u celini, u svim većim aktivnostima Asocijacije, prvenstveno u programima i aktivnostima obrazovanja pčelara.

Iistovremeno, Skupština udruženja je bila prilika za svečano urečenje priznanja SPOS-a za 2015.godinu. Dobitnici priznanja su:

    -Dragoljub Mijajlović – diploma Jovan Živivanović

    -Božidar Jeremić – zlatna značka

    -Dejan Bocić – Pohvalnica

    -Dejan Blagojević – Zahvalnica

Po završetku rada skupštine, Vlastimir Spasić  je održao predavanje  na temu: “Najčešći uzroci i prevencija uginuća pčelinjih zajednica u zimskom periodu”. Predavanje je održao bez naknade honorara, kao znak podrške  predsedniku udruženja u ostvarivanju planiranih ciljeva.

Posle predavanja, kao i ranijih godina, druženje je nastavljeno u restoranu, uz ručak i prijatno raspoloženje.

 

Predsednik UP Ražanj

Dejan Blagojević

IMG_3205

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien