SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

VAŽAN SASTANAK SA MINISTROM POLJOPRIVREDEDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.021

Danas se predsednik SPOS-a sastao sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem.

Tema sastanka je bila dalja borba protiv falsifikata meda, javno prezentovanje dosadašnjih rezultata Operativnog štaba Vlade za suzbijanje neispravnog meda na tržištu, polaganje kamena temeljca za Pogon za prikupljanje i plasman meda pčelara SPOS-a gde je predsednik SPOS-a zamolio da tom značajnom događaju prisustvuju i ministar poljoprivrede i premijerka i predsednik Srbije kako bi se dao primer ostalim poljoprivrednicima da je udruživanje jedini pravi način za bolje snalaženje na tržištu u plasmanu poljoprivrednih proizvoda… Ministar je prihvatio i našu inicijativu da Ministarstvo pomogne kandidaturu Srbije i SPOS-a za domaćina prestižnog Kongresa Apimondije 2021. godine u Beogradu. Prihvatio je i naš poziv da lično prisustvuje i učestvuje u prezentaciji Srbije na Generalnoj Skupštini Apimondije na Kongresu Apimondije u Istanbulu početkom oktobra ove godine! 

Zahvaljujemo se ministru na konstantnoj izuzetnoj predusretljivosti i podršci pčelarstvu Srbije, kao i na tome što je još jednom pohvalio rad i organizaciju SPOS-a, rekavši da bi bio prezadovoljan kada bi i drugi sektori poljoprivrede bili ovako organizovani i svesni situacije na tržištu, koja se trajno može rešavati samo na jedan način – udruživanjem! 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien