SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ВАЖНА ОДЛУКА О ЗАЈЕДНИШТВУ У ГРУПАЦИЈИ ПРОФЕСИОНАЛНИХ ПЧЕЛАРА СПОСDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 4.812

На предлог председника групације, Групација је донела одлуку о надокнади штете од тровања пчела, поплаве пчелињака, као и штете нанете олујним невременом.

Групација је донела одлуку да ће у складу са могућностима њених чланова, помоћи својим придруженим и пуноправним члановима уколико претрпе такву штету.

Сама одлука не дефинише висину надокнаде штете, али први пут у Групацији ствара предуслове принципа “Сви за једног, један за све“ при чему се надамо да ћемо временом утврдити висину, што свакако зависи пре свега од њеног развоја. Када једног дана заживи Аписенс, очекујемо да ће СПОС са осигуравајућим кућама моћи да у новим околностима које ће тада бити прихватљиве за осигуравајуће куће, створи адекватно осигурање од оваквих штета, које би решило ове круцијалне проблеме.

Групација професионалних пчелара СПОС-а позива све чланове СПОС-а да јој се придруже у складу са личним могућностима, што ће временом олакшати њен рад и омогућити значајније одлуке од интереса њених пуноправних и придружених чланова, као и интереса целокупне организације СПОС и погона Наш мед.

Председник Групације професионалних пчелара СПОС-а, дипл. инж. пољопривреде Душан Илић

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE