SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ZAVRŠEN ČASOPIS „SRPSKI PČELAR“ ZA MART 2023.Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 3.197

Završen je časopis „Srpski pčelar“ za mart 2023. godine.

 

U ČITANЈU JE REŠENJE

 

Čitajte Srpski pčelar za mart i dobićete odgovore na pitanja: kako se pripremiti za prolećne radove u pčellinjaku; kako jesen kreira proleće u pčelinjaku iz ugla doajena srpskog pčelarstva; šta podrazumeva pravilan prolećni razvoj, koji jedino daje prave rezultate; ko ne može da digne ruke od pčelarstva, a ko mora da ide dalje; koja je uloga vode u životu pčelinje zajednice i kako je obezbedidi; koja je prava doza i kako pravilno uzimati trutovski homogenat da bi se postigla maksimalna zdravstvena korist; da li je vakcina za pčele zaista dobra; da li će najnoviji izum, mašinska proizvodnja saća dovesti do revolucionarnog preokreta u pčelarstvu?

U ovom broju čitaćete i drugе korisnе i interesantnе temе. Kompletan sadržaj martovskog broja pogledajte OVDE

 

ŠTAMPANJE I SLANJE ČASOPISA

Časopis će se štampati u petak, ponedeljak i utorak, 24, 27. i 28 februara, a pakuje se i šalje u sredu i četvrtak, 1. i 2. marta, i već od 3. marta stizaće na adrese pčelara širom Srbije i inostranstva.

U slučaju kašnjenja, interesujte se kod svog poštara obaveznim podnošenjem pisane žalbe, jer pošta samo tada sprovodi akciju potrage za časopisom. 

Podsećamo vas da se od februarskog broja isporuka časopisa vrši samo onima koji su uplatili pretplatu za časopis za 2022. godinu, te vas pozivamo da što pre obnovite pretplatu, kako bi vas vaše društvo pčelara pravovremeno unelo u elektronsku bazu pčelara SPOS-a, da biste januarski, februarski i martovski broj dobili u redovnom terminu, odnosno dok ih ima na zalihama. Doštampavanja neće biti.

Uputstvo o članarini SPOS-a i pretplati na časopis „Srpski pčelar“ za 2023. godinu možete naći na www.spos.info/clanarina-spos-a-i-pretplata-na-casopis-srpski-pcelar-u-2023 i u „Srpskom pčelaru“ za oktobar 2022. na str. 625. Na istim stranicama je i uputstvo kako se pretplatiti na časopis „Srpski pčelar“ iz inostranstva.

Obrazac za učlanjivanje u SPOS preuzmite OVDE na ćirilici i OVDE na latinci, a štampan je i na omotnici oktobarskog i decembarskog broja časopisa.

PIŠITE ZA SRPSKI PČELAR JER VAS PORED NOVČANOG HONORARA ZA NAJBOLJI TEKST I NAJBOLJU FOTOGRAFIJU OČEKUJU I VREDNE ROBNE NAGRADE, CENTRIFUGE ZA NAJBOLJE TEKSTOVE, A SATNE OSNOVE I HRANILICE ZA NAJBOLJE FOTOGRAFIJE

(www.spos.info/24-centrifuge-godisnje-za-autore-najboljih-tekstova-u-srpskom-pcelaru)

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE