SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ZAVRŠEN ČASOPIS „SRPSKI PČELAR“ ZA NOVEMBAR 2020.Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.828

 

Juče je završen časopis „Srpski pčelar“ za novembar 2020. godine.

Časopis će se štampati u četvrtak i petak, 22. i 23. oktobra, a pakuje se i šalje u ponedeljak i utorak, 26. i 27. oktobra i već od utorka 27. oktobra, stizaće na adrese pčelara širom Srbije i inostranstva.

U slučaju kašnjenja, interesujte se kod svog poštara, obaveznim podnošenjem pisane žalbe, jer pošta samo tada sprovodi akciju potrage za časopisom, nakon čega uzurpator obično ustukne. Kao što smo objasnili u informaciji (http://spos.info/informacija-o-slanju-januarskog-broja-casopisa-srpski-pcelar) tehnički je nemoguće da neki časopis ne bude poslat pretplatniku.

Detaljno o članarini SPOS-a za 2021. godinu, za Srbiju www.spos.info/clanarina-spos-a-samo-200-dinara-mesecno i u časopisu „Srpski pčelar“ za oktobar 2020. godine, na str. 580. Kаko postаti člаn SPOS-а аko ste držаvljаnin neke druge držаve i tаmo živite (Slovenijа, Hrvаtskа, Bosnа i Hercegovinа, Crnа Gorа, Mаkedonijа…), na kraju teksta na istom linku i u istom broju časopisa, na str. 583.

 

Obrazac za učlanjivanje za 2021. godinu štampan je na odvojivoj omotnici ovog broja časopisa, a možete da ga preuzmite OVDE na ćirilici, i OVDE na latinici. 

 

Pozivamo Vas da uplatite članarinu i pretplatu na časopis „Srpski pčelar“ za 2021. godinu bez odlaganja, s obzirom na predstojeće restriktivne mere i mogućeg ograničenja kretanja i okupljanja, zbog epidemije virusa korona. Imajte u vidu da će časopis „Srpski pčelar“ u vreme epidemije, biti jedini pravovremeni i pouzdan izvor infomisanja.

U fokusu ovog broja je analiza i ocena ovogodišnje aktivne pčelarske sezone, u kojoj su poznati pčelari izneli svoje utiske i ocene o uspešnosti odnosno neuspešnosti ove pčelarske godine. Kao što ćete pročitati, njihove ocene su veoma ujednačene, samo se  mestimično razlikuju u pogledu ostvarenih prinosa. Cilj ovakve analize je da se sagledaju uzročno posledične veze vremenskih i pašnih prilika sa jedne i primenjene tehnike pčelarenja sa druge strane, da bi se na osnovu tih saznanja i iskustava u buduće primenjivala najracionalnija tehnika pčelarenja, usklađena sa uslovima u prirodi.

Čitajte „Srpski pčelar“ jer je to vaš pouzdan savetnik u pčelarenju i pravi putokaz na budućnost pčelarstva. 

Sadržaj časopisa za oktobar pogledajte OVDE

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien