SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ZAVRŠEN DRUGI KONKURS ZA MENADŽERA POGONA ZA PRIKUPLJANJE I PLASMAN MEDA PČELARA SPOS-aDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.240

 

 

Savez pčelarskih organizacija Srbije raspisao je sredinom aprila Konkurs za radno mesto glavnog menadžera (direktora) privrednog društva, tj. pogona za prikupljanje i plasman meda pčelara SPOS-a „NAŠ MED“ doo, ali smo uspeli da i pored 107 prijavljenih kandidata, pronađemo samo dva koji su nam po svemu odgovarali. Nakon toga, sredinom avgusta, raspisali smo još jedan konkurs istovetnog sadržaja, na koji se prijavio 91 kandidat. Danas je završen selekcioni proces i po drugom konkursu, i uspeli smo da nađemo još 5 dobrih kandidata, koji će biti na probnom radu u SPOS-u do tri meseca, kako bismo se uverili u njihove kvalitete.

Konkurs možete pogledati OVDE

Da podsetimo, po prvom konkursu, izabrana su dva kandidata koji su i zaposleni (probni rad do tri meseca): 

1. Aleksandar Ristić iz Novog Sada, 1991. godište, diplomirani ekonomista, trenutno na master studijama (međunarodni menadžment). Odlično govori engleski jezik, a služi se francuskim i nemačkim. Iza njega stoji impresivno kontinuirano usavršavanje. 

2. Ljiljana Bašura iz Temerina, 1957. godište, diplomirani pravnik. Ima i završenu višu školu unutrašnjih poslova, sa diplomom projektnog menadžmenta i diplomom poslovnih studija koje su stečene u Pertu (Australija). Sudski je tumač za engleski jezik. Služi se i ruskim jezikom. Iza nje stoji bogata impresivna biografija sa obavljanjem poslova na vrlo odgovornim dužnostima. 

Na žalost, proteklih dana Aleksandar je našao drugi posao, tako da je u SPOS-u ostala samo Ljiljana Bašura. 

Danas je izabrano još 5 kandidata koji će u SPOS-u početi da rade već od ponedeljka. Odmah u ponedeljak, svih 6 kandidata proći će dvodnevnu obuku za menadžera pogona. Nakon toga, dobijaće više zadataka kojima će nas uveriti u svoje sposobnosti, a proći će još jednu obuku vezanu za pčelarstvo, i najmanje još jednu vezanu za rad pogona. Izabrani su sledeći kandidati: 

1) Nikola Pavlov iz Beograda, 1986. godište, diplomirani ekonomista, menadžer za finansije i bankarstvo. Govori engleski i francuski jezik. 

2) Marin Rak iz Beograda, 1985. godište, diplomirani pravnik, sa radnim iskustvom u marketinškoj agenciji i osiguravajućoj kući. Govori engleski, a služi se ruskim i nemačkim jezikom. 

3) Marija Rakić iz Beograda, 1988. godište, završila fakultet bezbednosti. Završila i školu internet programiranja, kao i školu računara za rad u više programskih jezika. Govori engleski jezik. 

4) Svetlana Potkozarac iz Beograda, 1985. godište, završila filozofski fakultet. Govori engleski jezik. 

5) Nenad Portić iz Beograda, 1984. godište, diplomirani pravnik. Ima radnog iskustva u rukovođenju projektima. Govori engleski jezik, a služi se nemačkim i ruskim jezikom. 

Nadamo se da ćemo na kraju izabrati pravu osobu za glavnog menadžera (direktora) pogona za prikupljanje i plasman meda pčelara SPOS-a „NAŠ MED“ doo (OVDE), kako bi on što kvalitetnije počeo sa radom nakon što bude završena izgradnja objekta. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien