SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

NOVE PROSTORIJE ZA DRUŠTVO PČELARA ALEKSINACDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.363

Opštinsko veće opštine Aleksinac danas je, na zahtev Društva pčelara Aleksinac, donelo odluku da se izađe u susret Društvu pčelara Aleksinac kao najorganizovanijem, najaktivnijem i najstarijem udruženju poljoprivrednika u opštini, te da mu ustupi na korišćenje bez naknade poslovni prostor u ulici Knjaza Miloša, površine 85,6 kvadratnih metara, na 15 godina.

Društvo pčelara Aleksinac će obaviti adaptaciju prostorija o svom trošku, a imaće obavezu da u dodeljenom prostoru formira Edukativni centar za poljoprivrednike opštine Aleksinac, i ustupa ga drugim poljoprivrednim udruženjima u edukativne svrhe – za držanje predavanja.

Društvo pčelara Aleksinac je tako rešilo svoj višegodišnji problem nedostatka adekvatnih prostorija za svoje bogate edukativne cikluse, kao i za sastanke i debatne klubove svih vrsta. Dosadašnja prostorija koja je bila neuslovna, i korišćena samo za sastanke Upravnog odbora, biće vraćena opštinskoj turističkoj organizaciji na upravljanje.

Nove prostorije umnogome će doprineti boljem radu Društva i dodatno ga približiti svojim članovima, ali otvoriti i perspektivu za brojne nove aktivnosti.

Da podsetimo, opština Aleksinac proglašena je, na Svete Vrače, 14. novembra 2007. godine za Prvu pčelarsku opštinu u Srbiji, i ovo je još jedan potez lokalne samouprave da podrži ovaj svoj vredan brend.

Zahvaljujemo se opštini Aleksinac na razumevanju! Poverenje će, kao i uvek do sada, biti u potpunosti opravdano!

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien