SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

NOVI TELEFONI ZA PREDSEDNIKE DRUŠTAVADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 3.029

Pošto dosadašnja tarifa za mobilne telefone predsednika društava i udruženja pčelara članova SPOS-a koja imaju više od 20 članova SPOS-a, a koju finansira SPOS, ovih dana ističe, obaveštavamo vas da je SPOS promenio operatera i dobio povoljniju tarifu za mobilne telefone predsednika društava.

SPOS je ovu praksu uveo pre par godina radi poboljšanja komunikacije u SPOS-u. Komunikacija time nije unapređena u dovoljnoj meri, jer se ne mogu izdvojiti dovoljna sredstva koja bi zadovoljila sve potrebe, ali je više nego značajno unapređena, a sada sa novom tarifom, pojačaće se međusobna komunikacija predsednika društava, te SPOS očekuje više zajedničkih projekata i saradnje između društava pčelara.

Najverovatnije u ponedeljak, Telenor će ugasiti dosadašnje brojeve telefona, a tokom naredne nedelje krenuće isporuka besplatnih telefona predsednicima društava po novoj tarifi, na osnovu povoljnijeg ugovora koji će u ponedeljak biti sklopljen sa VIP-om.

Znači, predsednici društava koja imaju pravo na dobijanje mobilnih telefona, dobiće sledeće pogodnosti i sledeću tarifu:

– Novi besplatan mobilni telefon (Samsung Keystone);

– 1000 besplatnih minuta mesečno za međusobne razgovore sa drugim predsednicima društava i udruženja;

– Pozivi prema fiksnoj i svim mobilnim mrežama u Srbiji, sa uspostavom veze od 1,9 dinara, i 5,9 dinara po minuti (tarifa 60/30 s);

– Pozivi ka hitnim službama / Vip zove Vip govornu poštu / Korisnički servis (060/1234): 0 dinara;

– SMS (u nacionalnoj mreži): 2,2 dinara;

– SMS (ka internacionalnim mrežama): 10 dinara;

– MMS (u nacionalnoj mreži): 10 dinara;

– GPRS 1KB prenos podataka: 0,04 dinara;

– Kada predsednik društva potroši kredit od 250 dinara mesečno koji mu je uplatio SPOS, telefon mu se blokira za dalje pozivanje osim za međusobne razgovore sa drugim predsednicima društava, i može dalje da poziva samo kada kredit dopuni kao svaki PREPAID broj. Nakon dopune, za predsednike društava važi ista tarifa prilikom pozivanja, kao što je važila i u okviru tarife (kod Telenora je ta tarifa bila skuplja).

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien