SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ZNANJA NIKAD NIJE NA ODMETDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.192

Uz puno poštovanje ostalih pčelarskih foruma u Srbiji i šire, obaveštavamo sve pčelare da će saradnjom Društva pčelara „Zlatarka“ iz Nove Varoši i internet foruma posvećenog brdsko planinskom pčelarenju, 15. februara početi sa radom škola pčelarstva!

Za polaznike Škole, izrađen je i vidljiv Plan rada, kako globalni, tako i operativni koji obuhvata početak, tehniku rada i napredno pčelarenje!
Škola će trajati od 6-8 meseci a u okviru teorijskih predavanja, predviđen je i priličan fond časova prakse kod sikusnih pčelara.
Praksa će se obavljati na različitim lokacijama, tamo gde je najveća i najbliža koncentracija polaznika.
Prema izrađenom  Pravilniku, polaznici škole i predavači neće biti vidljivi u okviru sajta, već će imati posebnu kategoriju i forum za obradu tema kao i pitanjai  polaznika i odgovora predavača.
Na završetku edukacije, obaviće se online test kojim će polaznici proveriti naučeno.
Za sada izabrani su predavači Veroljub Umeljić, Miljko Šljivić, Đoko Zečević a razgovara se i sa drugim iskusnim i poznatim pčelarima da se uključe i svoje znanje podare mladim ljudima koji žele da se bave pčelasrtvom.
Svim zainteresovanim omogućen je upis u Školu.
Trenutno je 30 prijavljenih polaznika.
Sve dodatne informacije možete naći na sledećim linku: http://brdsko-planinskopcelarenje.com/forum/index.php

Đoko Zečević

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien