SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

PROMOTIVNE AKCIJE NA SAJMU PČELARSTVA U FEBRUARUDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 5.494

Juče je u prostorijama SPOS-a održan sastanak sa proizvođačima pribora i opreme za pčelarstvo, hrane i satnih osnova za pčele.

Sastanku je prethodilo pismo SPOS-a svim pčelarskim privrednicima. Pozivu se odazvalo 7 firmi, sa kojima je postignut odgovarajući dogovor, shodno prethodnim namerama proklamovanim na prethodnom sastanku 2. oktobra 2008. godine. To su: NEKTAR iz Kragujevca, ROLOPAST iz Kragujevca, MEDENA iz Šapca, MINELI iz Kragujevca, APITRADE iz Leskovca EKOPLAST iz Novog Sada i NEKTAR iz Bečeja. 

Dogovoren je način nastupa na predstojećem Prvom državnom pčelarskom sajmu u februaru 2009. godine (14. i 15. februar). Prisutne firme su izrazile spremnost da daju svoj doprinos uspešnoj organizaciji ovog sajma, tako što će na njemu učestvovati sa promotivnim akcijama. Tako će pčelari imati prilike da njihove proizvode nabave po povoljnijim uslovima nego na drugim mestima i izložbama. Promotivne akcije će važiti samo tokom dva dana sajma. 

Pošto ima i drugih firmi koje su zainteresovane za ovakav vid učešća na sajmu i pomoći pčelarima da do određene opreme dođu pod povoljnijim uslovima, pozivamo ih da shodno dogovoru, pošalju viziju svojih akcija SPOS-u, a mi ćemo ih naknadno objaviti na sajtu SPOS-a. 

Sada ćemo prezentovati promotivne akcije pomenutih firmi. Znači, samo na sajmu u februaru moći ćete da nabavite robu pomenutih firmi pod sledećim uslovima: 

 

NEKTAR iz Kragujevca 

Za svakih 10 kg kupljenih satnih osnova kupcu sleduje pčelarski šešir sa znakom firme Nektar 

Za svakih 20 kg kupljenih satnih osnova kupcu sleduje majica sa natpisom firme Nektar. 

Na svakih 10 kupljenih pogača za prihranjivanje pčela kupcu sleduje 1 besplatna. 

 

ROLOPLAST iz Kragujevca 

Na bilo kojih 10 istih proizvoda od plastike ove firme, kupcu sleduje jedanaesta besplatna. 

 

MEDENA iz Šapca 

Na bilo kojih 10 istih elemenata košnice, kupcu sleduje jedanaesti besplatno. To važi za bilo koji deo (ramove, nastavke, podnjače, poklopne daske, krovove…), ali i za cele košnice. 

 

MINELI iz Kragujevca 

Za bilo koju kupovinu u vrednosti od najmanje 1.000 dinara na štandu ove firme, kupac bira poklon sa tezge u vrednosti od 10% od iznosa na računu. 

 

APITRADE iz Leskovca 

Na svakih 10 kg kupljenih satnih osnova, kupcu sleduje još 1 kg besplatno. 

Na svakih 10 kg zamenjenog voska za satne osnove, jedanaesti kilogram kupac zamenjuje bez naknade. 

Na svakih 10 kg kupljenih pogača za prihranjivanje pčela, kupcu sleduje 1 pogača besplatno. 

 

NEKTAR iz Bečeja 

Na svakih 10 kg zamenjenog voska za satne osnove, kupac dobija na poklon plastičnu nosiljku za 6 tegli meda (dok traju zalihe). 

Za svaku kupovinu od najmanje 50 kg satnih osnova, kupac dobija na poklon 5 kg satnih osnova. 

 

EKOPLAST iz Novog Sada 

Za bilo koju kupovinu na štandu ove firme u vrednosti od najmanje 1.500 dinara, kupac dobija na poklon 30 bočica za propolis, bilo koje veličine, po izboru. 

Za bilo koju kupovinu na štandu ove firme u vrednosti od najmanje 2.500 dinara, kupac dobija na poklon majicu sa znakom firme. 

 

Dođite na sajam, opskrbite se potrebnom opremom, a pomenute i druge akcije koje će tek uslediti pomoći će vam da uštedite i da vas put na sajam, u najmanju ruku, ne košta ni dinara! 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien