SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ODRŽAN KRUCIJALNO VAŽAN SASTANAK U UPRAVI ZA VETERINU MINISTARSTVA POLjOPRIVREDEDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 9.623

26. februara 2014. godine u Upravi za veterinu održan je krucijalno važan sastanak, kome su ispred Uprave za veterinu prisustvovali: gospodin Dejan Bugarski, novi direktor Uprave za veterinu; gospođa Sanja Čelebićanin, načelnica Odeljenja veterinarske inspekcije Srbije; gospodin Budimir Plavšić, načelnik Odeljenja za zdravstvenu zaštitu, dobrobit i sledljivost životinja; gospođa Tamara Bošković, načelnica Odeljenja za veterinarsko javno zdravstvo; gospodin Zoran Marinković, rukovodilac Grupe veterinarske inspekcije za zdravstvenu zaštitu i dobrobit životinja; i gospodin Zoran Ivanović, rukovodilac Grupe za obeležavanje i sledljivost životinja. Ispred SPOS-a, sastanku su prisustvovali predsednik SPOS-a Rodoljub Živadinović, i zamenik predsednika SPOS-a Milutin Petrović.

Sastanak je imao nekoliko važnih tema, i navešćemo zaključke svakog dela sastanka.
Rešena su najvažnija pitanja pčelarstva Srbije, ovog puta za sva vremena (nalčin zdravstvene zaštite pčela, obaveza prema državi koje su uslov za dobijanje subvencija, prostorija u pčelarskom domaćinstvu, falsifikata meda na tržištu, dezinfekcije vozila pre transporta pčela…), a kompletan izveštaj sa usaglašenim rešenjima, možete pročitati u časopisu Pčelar ili u nastavku ove vesti, ali je nastavak dostupan samo članovima SPOS-a ulogovanim na sajt SPOS-a sa šifrom i kontrolnim kodom sa ID članske karte SPOS-a:

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI DEO VESTI NAMENJEN SAMO ČLANOVIMA SPOS-a, SA DETALJNIJIM INFORMACIJAMA

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien