SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

VEČERAS OTVOREN 41. KONGRES APIMONDIJEDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.783

Večeras je u Monpeljeu u Francuskoj, otvoren 41. kongres Apimondije.

Kongres se održava u Monpeljeu, južnom delu Francuske, iz koga potiču najveće količine meda u ovoj zemlji. Održava se u kongresnom centru Corum u centru grada. 

Član delegacije SPOS-a Goran Pešić pred ulazom u kongresnu zgradu 

 

SPOS ove godine po prvi put ima sopstveni štand na ovoj manifestaciji svetskog ranga. Narednih dana ćemo vas detaljnije obavestiti o njegovoj ulozi i značaju. Delegacija SPOS-a broji dva člana. Pored predsednika SPOS-a, u delegaciji se nalazi Goran Pešić, član Izvršnog odbora SPOS-a. 

Sutra je prvi zvanični dan kongresa. Večeras je otvoren u velikoj sali Coruma.

Predsednik ovogodišnjeg kongresa je Gilles Ratia, najverovatnije budući predsednik Apimondije, koji će se birati ovih dana. Izvršni odbor SPOS-a je u subotu doneo odluku da naša delegacija glasa za njega. Večeras je primio znamenja od predsednika prethodnog kongresa i time je započeo sa radom ovogodišnji kongres. 

Predaja znamenja kongresa 

 

Sutra je pred svima naporan dan, biće najviše posetilaca, a stručni deo je prvog dana kongresa najjači, održava se istovremeno u više sala. 

O svemu ćemo vas detaljnije obaveštavati narednih dana. 

Predsednik Apimondije Asger Sogaard Jorgensen 

 

 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien