SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

KAKO STIĆI DO NOVOG POSLOVNOG PROSTORA SPOS-aDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.737

Kao što znate, Savez pčelarskih organizacija Srbije kupio je poslovni prostor u ulici Dr Agostina Neta 30A, na Novom Beogradu, blok 70A. Način dolaska do novog sedišta SPOS-a je sledeći:

Tramvajem brojevima 7, 9, 11 i 13, i to sa tramvajske stanice koja se nalazi naspram dolaznog peronabeogradske autobuske stanice. Odatle je potrebno da idete 9 tramvajskih stanica, dakle da na 9. siđete, ne računajući tu na kojoj ste ušli.

Međutim, ako u tramvaj broj 9 ulazite stanicu pre, znači preko puta ulaza u glavnu železničku stanicu, onda je potrebno da siđete na 10. stanici, ne računajući tu na kojoj ste ušli.

Što se tiče dolaska autobusom sa Zelenog venca, potrebno je da sačekate autobus broj 95, na stanici koja se nalazi odmah posle tunela, a odatle imate 8 stanica vožnje, dakle treba da siđete na 8. stanici, ne računajući onu na Zelenom vencu na kojoj ste ušli u autobus.

Kada izađete na odgovarajućoj stanici, videćete neposredno ispred sebe tržni centar „Delta city“, potrebno je da pređete ulicu i tramvajske šine (gledano od centra „Delta city“) i da krenete dalje ulicom koja seče ulicu kojom idu tramvaji i autobusi i to suprotno od zgrade „Delta city“-ja i da hodatepored zgrade „Delta M“ auto centra, koja se nalazi na suprotnoj strani ulice od one na kojoj ste izašli iz prevoza.

Kada ste prešli ulicu i krenuli pored auto centra „Delta M“, idete tom ulicom i u prvoj ulici skrećete desno,odmah iza auto centra. Tom malom ulicom idete do kraja, tako da možete jedino skrenuti levo, tj. u drugu levo, kojom sada idete nešto preko 100 metara, paralelno sa zgradom koja vam je sa leve strane. Lokali su u prizemlju, jedan iza drugog. Naša kancelarija se nalazi u petom prolazu,trinaesti je lokal po redu, počevši od početka zgrade, dakle, tamo gde ste skrenuli levo iza auto centra.

OVDE možete pogledati mapu tog dela Beograda, na kome vidite most Gazela, i tržni centar „Delta city“, radi lakše orijentacije. SPOS-ov prostor označen je velikom crvenom tačkom.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien