SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

SKUPŠTINA U NEGOTINUDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.613

Dana 20. 2. 2011. godine u Velikoj sali skupštine opštine Negotin, održana je redovna godišnja skupština Društva pčelara "Hajduk Veljko" Negotin, kojom prilikom je odaziv pčelara bio izvanredan.
Na skupštini je usvojen izveštaj o radu, finansijski izveštaj i izveštaj Nadzornog odbora jednoglasno.
Skupština je izabrala Slavka Lukovića za delegata u skupštini SPOS-a i donela odluku da zastupa društvo.
Usvojen je novi Statut jednoglasno, a pored postojećih organa izabrani su članovi disciplinske komisije.
Skupštini je prisustvovao zamenik predsednika opštine, sveštenici Srpske pravoslavne crkve iz Negotina, predsednici društava pčelara iz Bora i Krivelja i direktor firme "Timomed".
Nakon završetka rada skupštine, Petar Mladenov, predsednik  Društva pčelara "Dimitar Balev" iz Vidina održao je predavanje na temu: Korišćenje predpristupnih  fondova Evropske unije namenjenih razvoju pčelarstva.
Na žalost, druga tema: Uslovi za izvoz meda u zemlje Evropske unije, a koja je bila planirana,nije održana jer predavač Velimir Palić iz Kragujevca nije došao, niti je obavestio da neće doći, što je neozbiljno i neodgovorno od strane predavača iako je predavanje dogovoreno pre 20 dana i potvrđeno na Sajmu u Beogradu.
Predsednik Društva pčelara Slavko Luković, dao je intervjue lokalnoj televiziji "Rama" i televiziji "Folk Disk" iz Salaša koja pokriva opštine Zaječar i Negotin, o stanju pčelarstva u opštini Negotin i budućim planovima rada.
Po završetku predavanja, pčelari Negotina sa gostima, bili su na zajedničkom ručku.
Skupština je veoma uspešno organizovana osim što nije održano predavanje po drugoj temi.

Predsednik Društva pčelara "Hajduk Veljko", Negotin
Luković Slavko

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien