SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

PISMO PODRŠKE IZ TRSTENIKADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.922

Danas je stiglo i pismo podrške Društva pčelara "Sreten Adžić" iz Trstenika.

"Više puta u ovom periodu, otkako ste predsednik SPOS-a, pokazali  ste kako treba obavljati jedan ovako društveno koristan posao i koliko se ova delatnost može unaprediti. Vašim radom dajete nadu nama pčelarima da možemo da sačuvamo pre svega pčelu i pčelarstvo u našoj zemlji. Bog nam je dao blagodet da na ovom našem području gajimo pčele, i samim tim da se bavimo ovim veoma plemenitim poslom.
Stalno treba isticati kvalitet pčelinjih proizvoda, posebno s obzirom na njihov značaj za ljudski rod.
Vaše zalaganje da sačuvamo pre svega med u izvornom stanju, u stanju kako to naši prirodni uslovi definišu, bezrezervno podržavamo. Treba nastojati da se svi surogati, odnosno sve zloupotrebe te vrste do kraja izbace iz upotrebe.
Tražimo da se na nivou države obezbedi stalna kontrola kvaliteta, onako kako se to radi u razvijenim zemljama. Mi  ne smemo, mi nemamo pravo da uništavamo izvorni kvalitet pčelinjih proizvoda zbog budućih generacija. Valjda nam je do njih, naših budućih generacija najviše stalo. Tražimo da državne institucije kvalitetno obavljaju svoj posao.
Poštovani predsedniče Rodoljube, želimo da nastavite da ovaj posao obavljate sa još većim uspehom.
Još jednom naglašavamo da imate našu podršku za Vaš rad."

Trstenik, 29. decembar 2010.                

Društvo pčelara ”Sreten Adžić”
Predsednik
Milovan Garović

__________________________
 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien