SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

SIMPOZIJUM APIMONDIJE 2012. U BEOGRADSKOM SAVA CENTRU?Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.536

Kao što je poznato, održavanje Simpozijuma Apimondije u Beogradu septembra 2012. godine je praktično skoro završena stvar, što će se zvanično potvrditi nakon inspekcije Srbije i SPOS-a od strane predsednika i generalnog sekretara Apimondije, na Trećem državnom pčelarskom sajmu u Beogradu 12. februara 2011. godine. Danas je u Sava centru u Beogradu održan sastanak predsednika SPOS-a sa direktorom Kongresnog biroa Vlade Srbije Milošem Milovanovićem, i Natalije Jurošević, šefa Odeljenja za organizaciju kongresa Sava centra, na kome je razmotrena, sada više nego realna mogućnost, da se Simpozijum Apimondije održi baš u Sava centru.

Nakon obilaska destinacije i utvrđivanja pune ispunjenosti svih potrebnih uslova, zaključeno je da je održavanje Simpozijuma u Sava centru više nego realno, što će biti definitivno utvrđeno nakon posete predsednika i generalnog sekretara Apimondije, koji će obići sve destinacije u Beogradu, i zajedno sa Kongresnim biroom i SPOS-om doneti odluku o lokaciji održavanja Simpozijuma.

Inače, Sava centar je izuzetno mesto za ovakav događaj najviše kategorije u pčelarstvu regiona, sa temom "Uticaj tehnike i uslova pčelarenja na kvalitet meda i drugih pčelinjih proizvoda", koji će okupiti najumnije glave svetske nauke da na ovu temu izlože svoje radove u Beogradu, ali i pčelare šireg regiona.

Zahvaljujemo se Kongresnom birou Vlade Srbije na maksimalnoj posvećenosti konačnom cilju, organizaciji Simpozijuma i Kongresa Apimondije, a posebno direktoru Biroa, gospodinu Milošu Milovanoviću!

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien