SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

REZULTATI TENDERА ZA REKONSTRUKCIJU I ADAPTACIJU NOVOG POSLOVNOG PROSTORA SPOS-aDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.941

Komisija SPOS-a otvorila je ponude na tenderu za rekonstrukciju i adaptaciju novog poslovnog prostora SPOS-a u nedelju 19. septembra u prisustvu svih ponuđača.

Nakon otvaranja ponuda, usledili su direktni pregovori sa najpovoljnijim ponuđačima. Komisija je nakon pregovora procenila da je najbolje odluku doneti na IO SPOS-a, jer su ponude bile veoma visoke, te je novi sastanak komisije sa ponuđačima zakazan za danas, 22. septembra 2010. godine, a ponuđačima rečeno da pokušaju da smanje svoje ponude. Samo je jedna ponuda za spoljne prozore i vrata bila povoljna, daleko ispod ostalih ponuđača, te je i prihvaćena.

Danas je održan vanredni sastanak IO na tu temu u prisustvu ponuđača, koji su umanjili svoje ponude, sa predlogom za eventualno smanjenje ulaznih troškova adaptacije. Nakon novih pregovora, IO SPOS-a je doneo odluku da u trenutnoj finansijskoj situaciji, najpovoljnija postignuta ponuda prevazilazi trenutne mogućnosti SPOS-a, te je doneo tešku odluku da ne prihvati ničiju ponudu za rekonstrukciju i adaptaciju i odloži ceo proces za određeno vreme, dok se ne steknu finansijski uslovi, verovatno će novi tender biti raspisan krajem novembra ili početkom decembra. To će odložiti preseljenje u nove prostorije, ali se drugačije nije moglo, jer u ovom trenutku ne raspolažemo potrebnim finansijskim sredstvima za adaptaciju. Takođe, IO SPOS-a smatra da je najpovoljnija postignuta ponuda i inače velika i neprihvatljiva, čak i da sada raspolažemo sredstvima, te da će raspisivanje novog tendera možda biti sa drugačijim ulaznim parametrima, o čemu će se kasnije doneti odluka.

IO SPOS-a prihvatio je jedino veoma povoljnu ponudu za spoljne prozore i vrata i vrata kupatila od aluminijuma u koju je uračunato uklanjanje stare neadekvatne stolarije kao i ugradnja nove, sa instaliranjem postojećih rešetki i novih rešetki za male prozore. Elemente navedene stolarije možete pogledati u tenderu, tj. OVDE.

 

 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien